Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Alma laseri u Diva Laser Centru

AUTOR: CityMagazine 16 Jan, 2019
Alma laseri u Diva Laser Centru

Najnaprednija, inovativna tehnologija za zatezanje, konturiranje i poboljšanje kvaliteta kože lica i tela je ultrazvučna (UZ) i radiotalasna (RF) energija, odobrena od strane FDA. Ovom tehnikom se postiže selektivno (ciljano) dejstvo energije na dublje slojeve kože: derm i hipoderm (potkožno masno tkivo) pri čemu je površinski sloj kože (epiderm) zaštićen sistemom hlađenja.

Accent Prime je jedinstvena platforma koja kombinuje:

 1. Selektivni ultrazvuk,
 2. Radiofrekvencu,
 3. Mikroplazmu,
 4. Impact tehnologiju

ULTRAZVUK je zadužen za lipolizu i smanjenje obima tretiranih delova tela. Njima se mogu tretirati lice, podbradak, ruke, stomak, zadnjica, butine i kolena.

Po čemu je jedinstven? Postoje dve vrste UZ: jedan standardni, fokusiran topli ultrazvuk koji visokom temperaturom može da otvori masne ćelije i na taj način vrši lipolizu, ali drugi hladni ultrazvuk dovodi do pucanja membrane masnih ćelija i postepenog oslobađanja uskladištene masti. Lekar koristi kombinaciju hladnog i toplog ultrazvuka u pravljenju protokola tretmana koji će pružiti individualno najbolje rezultate.

Uz Diva tretmane uvek ste spremni za plažu

Uz Diva tretmane uvek ste spremni za plažu

RADIOFREKVENCA je zadužena za zatezanje kože. Ovo je jedinstven patent kompanije Alma lasers u smislu unipolarne tehnologije. Unipolarna tehnologija omogućava zagrevanje tkiva u različitim dubinama, a precizno kontrolisana dubina koja se može odabrati omogućava lekaru da izabere koju će dubinu zagrevati za što bolji rezultat.

MIKROPLAZMA PIXEL RF je frakcionisana ablativna energija koja tačkastim zagrevanjem minimalno povređuje kožu i podstiče je na regeneraciju, uz kratak period oporavka. Pixel RF je idealna za obnavljanje kože u cilju podmlađivanja kao i uklanjanje ožiljaka i strija.

IMPACT tehnologija je akustični talas koji nastaje primenom UZ i koristi se za ubacivanje određenih supstanci u dublje slojeve kože nakon što su na njoj otvoreni kanali mikroplazmom. Ubacuju se različite ampule, peptidi, hijaluronska kiselina, vitamini, krvna plazma itd…

Za lice bez problema

Za lice bez problema

INDIKACIJE:

 • Rešavanje različitih dermatoloških problema
 • Oblikovanje lica i tela
 • Zatezanje kože lica i tela
 • Redukcija bora
 • Ožiljci
 • Pigmentacije
 • Strije
 • Smanjenje celulita i masnih naslaga.

OBLIKOVANJE LICA I TELA je ključna procedura u borbi protiv starenja. Oblikovanje lica postiže se primenom ultrazvuka zaduženog za eleminisanje suvišne masti i radiofrekvencom zagrevanjem kože do određene temperature pri čemu površina kože ostaje nepovređena. U dubokim slojevima dolazi do snažne indukcije fibroblasta da stvaraju novi kolagen i elastin, dok se postojeći kolagen remodelira i ojača. Osim popravljanja trenutnog stanja kože, njenog tonusa i bora, još veća prednost je u ojačavanju kože i povećavanju otpornosti ka budućem starenju.

ZATEZANJE KOŽE LICA I TELA – Hladna UZ energija deluje na potkožno masno tkivo selektivno, razarajući adipocite (masne ćelije), dok UniPolar RF ubrzava njihovo metabolisanje i limfnu drenažu. RF topla energija dovodi do zatezanja i popravljanja teksture kože.

Tekstura lica je u dobrim rukama u Diva centru

Tekstura lica je u dobrim rukama u Diva centru

PIGMENTACIJE – Gruba tekstura kože i površinske pigmentacije eleminišu se ili koriguju ciljanom primenom „mikroplazma RF tehnologije“. Pixel RF deskvamuje i zagreva kožu mikroplazma tehnologijom. Kombinovanjem ove i impact tehnologije u derm se aplikuju različite supstance.

PREDNOSTI:

 • Bezbedno i pouzdano
 • Efikasno za sve tipove kože
 • Bezbolno
 • Bez perioda oporavka
 • Individualan pristup pacijentu

KOLIKO JE TRETMANA POTREBNO?

Broj potrebnih tretmana je individualan, i zavisi od početnog stanja. Tretmani se ponavljaju na 14 do 30 dana u zavisnosti od indikacije.

Na konsultaciji sa lekarom u Diva Laser Centru dobijate detaljnu preporuku o broju tretmana, koji će vašem licu i telu najviše odgovarati.

KOLIKO TRETMAN TRAJE?

U zavisnosti od tretirane regije traje od 20 do 60 minuta.