Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

City letnja preporuka #36: Kancelarijski i školski pribor u Super Vero i Jumbo prodajnim objektima

AUTOR: CityMagazine 05 Aug, 2020
City letnja preporuka #36: Kancelarijski i školski pribor u Super Vero i Jumbo prodajnim objektima

Period iza nas kreirao je sasvim novu realnost. Značajan broj zaposlenih kancelariju je zamenio dnevnom sobom, a ima i onih koji svakodnevne radne obaveze obavljaju na terasi. Oni najsrećniji, koji imaju dvorište, ovog leta rade u prirodi.

Gde god da ste smestili svoju „novu kancelariju” sasvim sigurno je bilo neophodno kreirati radni kutak. Priprema adekvatnog mesta za rad iziskuje da pored sebe imate sve ono što i inače koristite tokom rada u kancelariji. Većina nas to nikada nije imala u kući, a neophodno je za organizaciju prostora i vremena.

Ukoliko još uvek niste oformili svoj radni prostor, pravo je vreme da posetite Super Vero i Jumbo objekte u kojima već danas možete pronaći kompletan kancelarijski pribor – od radnih stolova i stolica, adekvatnih stonih lampi, preko različitih notesa, pribora za pisanje, držača za olovke, registratora, fascikli, lepljivih papirića, stonih polica za odlaganje papira, ali i tabli od plute ili onih za pisanje. Širok asortiman proizvoda obezbeđuje da na jednom mestu, po povoljnim cenama, nabavite sve ono što će vam olakšati rad ili radni kutak učiniti organizovanijim, pa samim tim i prijatnijim.

Ako u porodici imate školarce, tokom boravka u Super Veru i Jumbu, pogledajte i asortiman školske opreme i pribora kako biste se na vreme pripremili za prvi septembar. Veliki izbor, atraktivna ponuda i zanimljiv dodatni pribor prilika su da i deca za sebe odaberu ono što najviše odgovara njihovom ukusu i potrebama. Uz vesele boje uobičajene školske aktivnosti sigurno će biti mnogo zabavnije.

Neka Super Vero i Jumbo budu prva tačka i polazna osnova za sve vaše buduće uspehe.