Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

AUTOR: CityMagazine 10 Jul, 2019
Dani bez stresa, dani za opuštanje: Ada Mall postaje beogradska Zen Oaza

Ovog vikenda, u periodu od 12. do 14. jula, šoping centar Ada Mall pružiće jedinstveni događaj svojim posetiocima – postaće oaza mira i opuštanja, ZEN OAZA, sa programom koji će vas uvesti u sasvim novi svet naspram užurbane svakodnevice.

Zbog svoje organske arhitekture koja je obla, prirodna, zbog dizajna i lepote prirodnog okruženja, šoping centar Ada Mall je idealan za ZEN OAZU, koja će u saradnji sa Holističkom akademijom Maya okupiti stručnjake iz masaže, akupunkture, ajurvede, vrsne poznavaoce tehnika za opuštanje i oslobađanje od stresa, prirodne kozmetike i holističke nege. Program će biti podeljen u tri zone – RELAX, HANDMADE i ACTIVE.

Relax zona će se nalaziti odmah pri ulazu u šoping centar i biće mesto na kome ćete moći da probate masaže, proverite svoje zdravlje i nivoe stresa i saznate kako možete da budete srećniji i ispunjeniji uz tim Holističke akademije Maya.

Od 12. do 14. jula, Ada Mall će biti Zen Oaza

Od 12. do 14. jula, Ada Mall će biti Zen Oaza

Na drugom spratu čeka vas Handmade zona u kojoj ćete crtati mandale, fraktale, saznati kako vam kristali mogu pomoći da se osećate bolje i koji nakit od kristala baš vama pristaje. U ovom kutku šoping mola koji neguje pozitivne vibracije, biće iznenađenja za decu, igara i prilike da istraže svoje kreativne potencijale kroz crtanje, igranje i kreativne radionice.

Active zona vas čeka na terasi, gde ćemo pred zalazak sunca držati otvorene časove joge, tai čija, disanja i opuštanja.

Sve ovo će pratiti nežna muzika kirtan bendova, violine, udaračkih instrumenata i gonga.

„Kao stanovnici ove predivne planete koja nam nesebično pruža sve svoje lepote, osećamo obavezu da o njoj brinemo i da naše ambicije ne ugrožavaju buduće generacije koje se trudimo da što aktivnije osvešćujemo o značaju zaštite životne sredine“, kaže Jelena Vučković, leasing menadžerka GTC Srbija. Sa ovom misijom, šoping centar Ada Mall postaje mesto susreta i objedinjuje ljubav prema gastronomiji, uživanje i obilje zabavnog sadržaja za posetioce svih uzrasta.

Potražite hlad, duboku i inspirativnu priču o tome šta je zen u svakodnevici i mir pod belim krovovima Ada Mall šoping centra.