Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Otvaranje novog LEGO Certified Store-a u Beogradu

AUTOR: CityMagazine 02 Apr, 2019
Otvaranje novog LEGO Certified Store-a u Beogradu

Smešten u tržnom centru UŠĆE, LEGO Certified Store nudi celokupan LEGO asortiman proizvoda uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO City, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO DUPLO, i pored toga nudi ekskluzivne proizvodne linije kao što su LEGO Creator Expert, LEGO Ideas. Takođe u ovoj prodavnici na Pick-A-Brick zidu mogu se odabrati kockice po sopstvenoj želji i kupovati pojedinačno, odnosno „na meru“, tu će biti i pult Build a Mini gde kupci mogu kreirati svoju Minifiguricu u vise od 1000 kombinacija.

Posetioce očekuju proizvodi iz raznih proizvodnih linija kompanije LEGO

Posetioce očekuju celokupan proizvodni asortiman kompanije LEGO

Osnovana pre više od 80 godina, LEGO Grupa je posvećena stvaranju kreativnosti, zabavnom i kvalitetnom igranju dece širom sveta. Kompanija stalno uvodi inovacije kako bi deci osigurala kvalitetne i sigurne proizvode koji ih podstiču na rešavanje problema, saradnju, otkrivanje i zamišljanje.

Svi LEGO proizvodi su najvišeg kvaliteta i u skladu sa EU propisima o sigurnosti igračaka. Za više informacija posetite www.LEGO.com. Za dodatne informacije o kvizovima zapratite LEGO Store Srbija Facebook stranicu!

Drugi LEGO Certified Store u Beogradu otvara se 12. aprila

Drugi LEGO Certified Store u Beogradu otvara se 12. aprila

Naziv LEGO osmislio je Ole Kirk Kristiansen, osnivač kompanije i bivši predsednik i generalni direktor LEGO Grupe. On je igračke koje su proizvodili nazvao prema danskom izrazu „leg godt” ili „lepo se igraj”. O globalnoj popularnosti LEGO igračaka govore i zanimljive činjenice. Od osnivanja kompanije, davne 1932. godine, proizvedeno je više od 700 milijardi kockica, tačnije čak 94 kockice za svakog čoveka na planeti, dok bi se od godišnje prodaje LEGO kockica planeta Zemlja mogla opasati čak pet puta. Nije loše za jednu kockicu!