Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Prvi put u Srbiji dostupna McDonald’s aplikacija

AUTOR: CityMagazine 21 Feb, 2019
Prvi put u Srbiji dostupna McDonald’s aplikacija

Aplikacija sadrži najraznovrsnije sadržaje, počev od najnovijih vesti iz kompanije koje se odnose na proizvode – uključujući akcije sa kuponima, saržaj proizvoda – nutritivne vrednosti, sadržaje uz Happy Meal obroke, informacije koje se odnose na društvenu odgovornost kompanije, otvaranje novih restorana, mogućnost poručivanja i dostave hrane na kućnu adresu, mogućnost popunjavanja prijave za zaposlenje u McDonald’s kompaniji, pronalaženje najbližeg McDonald’s restorana i mnoge druge zanimljivosti.

Svim gostima koji se registruju prilikom preuzimanja aplikacije, u tri veoma jednostavna koraka, tako što će uneti svoje ime i prezime, e mail adresu i pritisnuti dugme REGISTRUJ SE, biće omogućene dodatne pogodnosti u vidu specijalnih kupona. Pomoću tih kupona gosti će moći da kupe npr. BigMac ili McChicken ili Filet-O-Fish za samo 100,00 dinara. Ovaj kupon se može iskoristiti samo jednom, i to tako što se u sekciji Kuponi, odabere kupon koji želi da se koristi i pritisne dugme ISKORISTI KUPON. Neophodno je da se kupon aktivira neposredno pre kupovine jer važi samo 1 minut. I aktivirani kupon se pokazuje ili radniku na kasi ili se skenira na kiosku.

„Svakodnevno osluškujemo potrebe i želje naših gostiju i trudimo se da i gosti McDonald’s restorana u Srbiji imaju iste mogućnosti kao i gosti bilo kog našeg restorana u svetu. Iz tog razloga smo i lansirali mobilnu aplikaciju, kako bi olakšali našim gostima i omogućili im još prijatniji boravak u našim restoranima, ali ne samo u Srbiji, već bilo gde u svetu. Naime kada naši gosti otputuju u inostranstvo i posete McDonald’s restoran, u aplikaciji će promeniti samo jezik i automatski će se prebaciti na aplikaciju te zemlje i moći da koriste sve pogodnosti koje su u tom momentu dostupne” naglasila je Desanka Landauer, direktorka marketinga kompanije McDonald’s za Srbiju.