Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Skokni do zimskih sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza

AUTOR: CityMagazine 22 Jan, 2019
Skokni do zimskih sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza

Sa novom godinom stigla su i prva zimska sniženja u Šoping centar Kragujevac Plaza! Tokom januara i februara vaši omiljeni brendovi biće na popustu i do 70%! Bilo da se pripremate za skijanje, sankanje, ili ste u potrazi za elegantnijom odećom, Kragujevac Plaza je prava destinacija za sve vaše šoping potrebe i zabavu uz brojne radionice i aktivacije za decu i odrasle.

U saradnji sa studentima medicine iz Kragujevca, 9. i 10. februara, na prvom spratu centra, biće održana radionica Bolnica za medvediće, u kojoj će svi mališani imati priliku da budu „lekari“, koriste medicinske instrumente, daju „terapiju“ i „leče“ medvediće koje će doneti od kuće. A dok deca budu delila savete svojim medvedićima, u Kutku za mame baviće se edukacijom mladih žena o prevenciji raka dojke.

Februar se boji u zeleno uz učenje o tome kako se sve može očuvati naša životna sredina! U aktivaciji Zeleno je boja ljubavi, praviće se pokloni od recikliranog materijala a H&M brend će nagraditi duplim vaučerima za popuste sve one koji vode računa o očuvanju životne sredine i recikliraju svoju garderobu.

Ukoliko ipak želite samo da napravite predah od svakodnevice, Cineplexx Kragujevac Plaza pripremio je specijalne projekcije i mnogo novih naslova, a tu je i renoviran restoranski deo centra, za uživanje u vašim omiljenim zimskim zalogajima iz bogate ponude restorana!