Kapric Bar
PULS GRADA · gastro

Mesto koje nas je imenom i ponudom odmah asociralo na jedan od pionirskih gastro poduhvata u Beogradu i koji pamtimo iz omiljenog lokala u Kralja Petra, sada je ponovo tu, osmišljen od istog kreativnog tima. U šarmantnom i neobičnom prostoru u Cara Lazara, prva paralelna ulica sa Knez Mihailovom, koji je potpuno otvoren u svakom smislu, od „izloga“ do dnevne inspiracije na meniju, Kapric donosi šarm i šmek ovog grada u najboljem izdanju.

Kapric Bar
Cara Lazara 12
Beograd
011 3285422
08.00 - 00.00 od ponedeljka do nedelje

U kuhinji je sjajna postava koju predvode Jovec (ex El. Orgazam i „Dunja“ na Zvezdari) i Ivan Tokin koga čitate na ovim stranicama, a u ponudi neodoljive piadine koje je Kapric i doneo na ove prostore. Savršene kombinacije u rasponu od Pomodoro Secco (mladi sir, sušeni paradajz, masline, pršuta, rukola) koju smo probali, preko recimo Pere Williams s kruškom ili Fume s dimljenim sirom i grilovanim tikvicama, do dnevne ponude sa spanaćem, gorgonzolom, pečurkama i kozjim sirom potpuno osvajaju.

Testo tanko i pečeno taman kako treba, kombinacije sastojaka sveže, servirane na okruglim drvenim pladnjevima, idealne su uz ćaskanje i za ozbiljan obrok. Dodajte im potaž od kikirikija ili paradajza, najavljene dnevne gastro bravure, i zaslađivanje odličnom kroštatom ili tartom od limuna, imate zaista jedinstven doživljaj u srcu grada.

Ponuda pića, koktela i sorbetta takođe privlači, u najavi su razna dešavanja (projekcije, izložbe…) u prostoru koji će vas osvojiti na prvi dolazak i prve piadine.

GASTRO NOVOSTI Mentalitet Mentalitet: Originalne kreacije iz domaće kuhinje Pizza Hut Touch-screen stolovi kao budućnost naručivanja u restoranima Deset restoranskih menija Primeri sjajnih restoranskih menija · · ·