Burger House
PULS GRADA · gastro

U sveopštem trendu „burgerizacije“ ovdašnjih gastro svetova, od fast do slow food varijante, a preko redovne i specijalne ponude na jelovnicima eminentnih restorana, retki su oni koji kvalitetom burgera i „pratećih programa“ zavređuju posebnu pažnju.

Burger House
Nikole Spasića 3
Beograd
011 405 66 58
10.00-02.00

Burger House to svakako jeste, originalnim i autentičnim konceptom u kome je fokus na odličnim i vrlo ukusnim burgerima. Pripremljeni u „bazičnoj verziji“, ovdašnji burgeri imaju dominantan ukus znalački odabranog i pripremljenog mesa.

Ukoliko se odlučite za dodatke na raspolaganju su vam i slanina i čedar sir, grilovani luk i pečurke, halapenjo i jaje na oko, a mi smo probali i preporučujemo varijantu sa čedar sirom. Za dodatno golicanje čula ukusa pobrinuće se neki od sosova (barbeque, mayo, kari, Tony Soprano, slatko kiseli…), a ovdašnji prilozi takođe zavređuju pažnju: sveže sečen i duplo pržen domaći krompir, onion rings i mocarela sticks.

Efektan način serviranja idealan je za konzumaciju za velikim visokim stolom ispred lokala, sve se naravno pakuje u ambalažu za poneti, a za zaslađivanje tu su šejkovi do kojih ovaj put nismo stigli, iako smo probali manju verziju burgera! Dakle: prava lokacija u samom centru je kuća za prave burgere.

Burger HouseOtvori galeriju
hamburger.jpg Gastro: City Burger intergalactic_diner_004.jpg Intervju: Boban Vuković – King of Belgrade Burgers Wine & Dine Vikend u Savamali u znaku vina i gastronomije Imperator vinarija Vina bez kompromisa