Coffee cake bakery
PULS GRADA · gastro

Smešten na samom obodu Kalenić pijace, novi Coffee Cake Bakery lokal donosi jednako sjajan ugođaj i jednako originalne ukuse koje smo probali u prvom njihovom objektu prošlog leta na Bulevaru.

Na samom kraju Kursuline ulice, tik do skvera, nalazi se prepoznatljivo uređen prostor, sa puno prirodnih elemenata koji donose toplinu i veoma prijatan osećaj, uz dve bašte i pogled na vitrinu koja ima zaista raskošnu ponudu.

Coffee Cake Bakery
Kursulina 41
Beograd
069/ 111 78 49
Pon - ned: 7:00 - 22:00

Pripremljeno po autentičnim recepturama, isključivo na maslinovom ulju i sa puterom, po originalnim grčkim i evropskim receptima, ovdašnje pecivo nikako ne ostavlja ravnodušnim, naprotiv! Grčka bugaca u dve verzije, slana sa sirom i slatka sa vanila kremom, pa odlična pita sa mesom i prazilukom, a onda magična slatka pereca sa bademom i moćni punjeni kroasan, samo su neki od ovdašnjih favorita…

Dodajte tome efktan način serviranja svake šoljice kafe, od turske sa sve džezvom do kapućina sa “crtežima”, poslužene uz kolač s limunom, imate jedinstven i poseban doživljaj. Novitet su originalni kolači nalik komisbrotu upakovani za poklon, sa nekoliko sjajnih ukusa koji dočaravaju tradiciju poslastičarskih majstora iz Francuske, Belgije, Nemačke, a tu je i impresivna selekcija kolača koje naravno sami prave.

Jednostavno i jedinstveno i (n)ova lokacija donosi savršenu coffee & cake & bakery kombinaciju na jednom mestu. Idealo kuda god krenete, na pijacu ili u šetnju, na posao ili na viđanje sa prijatelji(ca)ma…sve što vam treba da ulepšate jutro, dan, popodne i veče.

hrana za utehu Hrana za utehu: 10 novih recepata iz svih krajeva sveta škola malih kuvara Klub malih kuvara – kulinarska radionica za decu i roditelje Omiljena pekara Omiljena pekara – brz i dobar zalogaj Ukusi Francuske Gout de France 2015: Ukusi Francuske u 1000 restorana sveta · ·