D'Espresso
PULS GRADA · gastro

Neka mesta, bez obzira na namenu i širinu ponude, jednostavno imaju “ono nešto”, osoben i sopstven sklad atmosfere i ambijenta, muzike i usluge, koji donose sasvim poseban i sasvim prepoznatljiv ugođaj.

Smešten u podnožje poslovne i “pametne” zgrade na početku Balkanske ulice, D’Espresso je upravo takvo mesto.

D'Espresso
Balkanska 2 (poslovna zgrada B2)
Beograd
011 20 55 208

Sveden, a vrlo prijatan enterijer, ispunjen probranim muzičkim izborom i ukrašen muzičkim motivima na zidovima, uz širok izbor odličnih kafa, čajeva, ceđenih sokova, kroasana i uz probranu selekciju Homemade poslastica, čine da baš ovo mesto bude fini odmak od gradske vreve koja se odvija na samo par metara odatle, na Terazijama.

Za ljubitelje prave kafe, služi se single origin Arabica, originalna vrsta kafe iz Etiopije, a za one koji više vole blaže i prilagođene ukuse, servira se blend pažljivo odabranih kafa iz Etiopije, Brazila, Ugande i Kostarike.

Za posebnu aromu i ukus zaslužna je i priprema na vrhunskom kafe aparatu marke La Marzocco iz Firence, jednog od najboljih proizvođača kafe aparata na svetu. Unevši toplinu u inače hladne i stroge poslovne zgrade, D’Espresso čini da bez obzira da li ste u prolazu ili na pauzi ili u šetnji gradom, imate mesto za neki samo vaš trenutak… Planirana bašta koja se nadovezuje na obližnji park samo je razlog više da svratite ovog proleća i leta…

Fine Sushi Fine Sushi Bar dobio pravu restoransku verziju Kozmetičar Kozmetičar: Doručak (za ceo dan) Čupava Desa Čupava Desa: Tart & kafe Absinthe Absinthe: Povratak francuskoj kuhinji ·