Dijagonala 2.0
PULS GRADA · gastro

Nakon Zapleta i svega kako smo se i čemu radovali, i još uvek se radujemo, na tom mestu, Dijagonala ili 2.0, bila je dugo iščekivan (is)korak. Smelije poigravanje enterijerom i eksterijerom, pa još smelije na meniju, postavlja ovo mesto na poziciju koju ne smete zaobići u gastro, i ne samo gastro, proputovanju prestonicom.

Dijagonala 2.0
Skerlićeva 6
Beograd
011 244 9099
ponedeljak - nedelja 12:00 - 00:00

Varirajući poznate motive nacionalne kuhinje, ćevapi i jagnjeći pikljevi su samo neki od favorita menija, a osvajajući nove tehnike pripreme postižu se savršena mekoća i sklad ukusa. Uz smelo čitanje moderne fusion kuhinje, Dijagonala podiže lestvicu i otvara pitanje kakav je sledeći korak. Do tada, ovdašnji meni pruža pregršt povoda za nove posete i nova otkrića.

Uvek drugačiji od drugih, nekad po svaku cenu, ovaj restoran i čitav koncept nastavlja da ruši i pomera granice. Neobične i neočekivane kreacije na meniju, forme serviranja i čitav koncept zahtevaju radoznao i otvoren duh, spreman na pomake. Jednostavno: must.

Mala fabrika ukusa Mala fabrika ukusa – redefinicija nacionalne kuhinje Mikser Design Food Novogodišnje izdanje Mikser Design Food marketa 9 Absinthe – hrabri zaokret ka azijskoj kuhinji Dokolica Dokolica – šarmantni bistro na Vračaru