Sushi
PULS GRADA · gastro

Iako još uvek u prostoru između čiste egzotike i regularne ponude jedne metropole, suši ipak sve više postaje jedan od favorita ovdašnje populacije. U ponudi raznih opcija i kvaliteta, Fine sushi bar izdvaja se na mnogo načina. Originalnim konceptom i nesvakidašnjim izborom baziranim na visokokvalitetnim namirnicama, ovaj suši je upravo ono što suši i treba da bude: svež i jednostavan, maštovit i ukusan zalogaj od kvalitetnih sastojaka.

Fine sushies at Sushi
Hadži Đerina 28
Beograd
061 315 22 98

I zaista, ovdašnji maguro (tuna) sašimi je jednostavno savršen, tuna jedna od najboljih koje smo probali, a sličan smo utisak imali probajući magičan nigiri unagi sa jeguljom, te opcije sa mesom krabe i sa kraljevskim škampima. Savršeno prezentovani, uz fine male varijacije poput kombinacije bele rotkve i mariniranog đumbira koja priprema nepca za sledeći doživljaj, ovdašnji suši zalogaji u rasponu od osvežavajućih kappa maki sa krastavcem, do crunchy rolls (škampi, avokado, ljuti sos, posuto tempura mrvicama) favorita među fusion rolnicama ostavili su jednako sjajan utisak. Za uvod preporučujemo novitet među supama, sumashijiru sa daši fondom, tofuom i škampima, a za dalje eksperimente neku od chirashi, donburiili temaki kombinacija.

Dostavu rade na celoj teritoriji grada, ili sami možete doći po svoju porudžbinu, jer je prostor ovog suši bara bašmali i dovoljan za ne više od četvoro ljudi. Neobično ljubazno osoblje tu je za svaki savet i preporuku, a potpuna posvećenost i strast prema sušiju oseti se u svakom zalogaju i svakom ukusu, te ovo mesto dobija našu više nego toplu preporuku.

Donesi.com Naručite hranu lakše Pivopija Pivopija: Zemunski raj za ljubitelje piva Cake Pops Donose radost, nekad i dobre vesti – Cake Pops Pravo iz bašte Hrana iz obližnje bašte · ·