Grčka salata
PULS GRADA · gastro

Ne odustajući od koncepta sveže i zdrave hrane bazirane na kvalitetnim i svežim namirnicama i sastojcima, Garden Food je odnedavno prešao u znatno veći i adekvatniji prostor. Lokacija je zapravo ostala ista, te se ovaj restoran sada nalazi na mestu gde je nekad bio japanski Moon u okviru Eurocentra u Dečanskoj/Makedonskoj ulici.

Garden Food
Makedonska 30
Beograd
063/500-144

Osim komfora, novi prostor doneo je i niz proširenja na meniju. Prepoznatljive sveže obrok-salate dobile su pojačanja u vidu zanimljivih varijacija s mesom, ribom i lignjama, kao i primamljive tortilja-verzije, dok je za zagrevanje u zimskim danima obavezan neki od potaža.

Mesni deo donosi fino poigravanje ukusima – ćuretina s jabukama i kruškama, na primer. U ponudi je sasvim nov odeljak u kome su paste i rižota, gde su pene sa spanaćem i pancetom bile naš vrlo obilan i ukusan izbor.

Među napicima se podrazumevaju sveže ceđene kombinacije poput one koju smo probali: „red sok“ s jagodama i crvenim grejpom. Aktivan u kreiranju dnevnih ponuda, s velikim brojem pratilaca na fejsbuku i dostavom praktično na celoj teritoriji grada, Garden Food čini veliki iskorak unapređujući i izbor i kvalitet. Vrlo osvežavajuće…

Pogledajte u galeriji šta je, između ostalog, na meniju…

Calamari salataOtvori galeriju
Čajanka Čajanka u Square Nine hotelu Indonezijska kuhinja Dani Indonezije u Beogradu Home Made Cake Slatki svet iz radionice HomeMade Company Restoran Đorđe Nova nacionalna kuhinja – restoran Đorđe · ·