kapetan_koča.jpg
PULS GRADA · gastro

Neobičnog imena i originalno osmišljenog koncepta formulisanog kao „etno pub“, Kapetan Koča uneo je mnogo svežine na gastro i ugostiteljsku ponudu Skadarlije.

Kapetan Koča putuje
Skadarska 30
Beograd
011 3232649
Ponedeljak - nedelja 12:00-02:00

Protkan originalnim etno detaljima, s autentičnim radovima akademske slikarke, uz savremene večernje/noćne muzičke sadržaje, ovaj restoran ima i zanimljivu i proširenu ponudu u odnosu na očekivanu skadarlijsku.

Gastro: Kapetan Koča putujeimg-kapetan_koča.jpg

Roštilj je naravno nezaobilazan i predstavljaju ga odlični ćevapi, tu su i uštipci i pivarske kobasice, a u mesnom delu je i efektno serviran burger koji smo probali u ukusnoj pilećoj verziji.

Fini iskorak u nešto drugačije jeste obilan oso buko, maštovito spojen s palentom kao prilogom, zatim tortelini u sosu od spanaća, kao i niz testenina i obrok salata, dok su Kapetanova đulad atraktivna asocijacija na ime, bogato punjena i pohovana.

Kolači se prave u pekarsko-poslastičarskom odeljku restorana, gde smo probali savršenu pitu od borovnica, odličnu krempitu i baš ukusnu pitu od jabuka.

Naschmarkt Živopisne slasti metropola Radost Fina Kuhinjica Radost – vegetarijanski restoran P1110178 Medovača kakvu do sada niste probali Kafa Koncept: Kafa · ·