Radost Fina Kuhinjica
PULS GRADA · gastro

Od imena do neobične palete ukusa, ovo mesto donosi onu retku i posebnu vrstu radosti koja osvaja toplinom i neposrednošću. 

Radost Fina Kuhinjica
Pariska 3
Beograd
061/604-44-45
sreda-subota: 14:00 - 00:00
nedelja: 12:00 - 21:00

Kuhinju Bliskog istoka upoznajemo kroz predjelo od tri intrigantna namaza (odličan humus, efektan mamuruku od paprika i oraha, te sjajni baba ganoush na bazi plavog patlidžana) uz masline i poseban pita hlebPotaž od bundeve je neobična varijanta ovog jela s limunom i mentom.

 

Gastro: Radostimg-radost.jpg

Koncept vegetarijanske i zdrave ishrane sproveden je na maštovit način, daleko od stereotipnih predstava uokvirenih belim zidovima i ograničenom ponudom jela i namirnica. Naprotiv, ovde se svakom sastojku i tanjiru pristupa s umetničkom pažnjom i posebnom inspiracijom.

Dnevna ponuda jela je ono što svakako treba proveriti kod šarmantnog osoblja koje kuva, kreira i servira, a stalna postavka zaslužuje sve pohvale: više nego ukusan vegan burger, pa slatkasta thai salata, vegetarijanske tortilje i japanske ramen nudle.

Uz atraktivan način serviranja i male forme sosova, ovo je kompletan, kompleksan i zdrav gastro doživljaj bez imalo težine u stomaku.

Cupcakes koji se prave bez pavlake, te prirodni ukusi sladoleda bez šećera, tek su neke od slatkih inspiracija. Uz mogućnost naručivanja i keteringa, ovo je mesto jedna od onih malih beogradskih tajni koje se dobro čuvaju i po kojima se oseti da ovaj grad ima svoj prepoznatljiv šmek i šarm, još uvek.

Radost Fina KuhinjicaOtvori galeriju
104271804.jpg Izazovi vegetarijanstva P1110178 Medovača kakvu do sada niste probali Kafa Koncept: Kafa Cronut Krofnasan – kombinacija dva slatka doručka · ·