Gerila kičn
PULS GRADA · gastro

U nameri da totalno demistifikuje kinesku kuhinju, ali i pokaže kako i koliko kvalitet mesa i originalni začini i sastojci utiču na ukus jela, pionir kineske kuhinje na ovim prostorima, čovek koji je stajao iza restorana „Luda kuća“, sada je napravio „Gerila kičn“.

Gerila kičn
Baba Višnjina 39
Beograd
060/ 4374525
utorak-nedelja: 12:00-21:00

Kako mu i samo ime kaže, ovo mesto služi se „gerilskim metodama“ u nevelikom prostoru na Vračaru, ali ni malo ne ustupa kada je kvalitet u pitanju, pa je tako ovdašnja teletina sa paprikom i prazilukom u soja sosu zaista teletina, ramsteka se ne bi postideli ni vodeći restorani, a probali smo odličnu teletinu u sečuan sosu.

Gerila kičnOtvori galeriju

Ovdašnje nudle stvarno su potpuno drugačije od drugih, a piletina u tempuri u sosu od pomorandže potpuno volšebna. Mesto na kome manje društvo može doživeti jedno potpuno posebno kulinarsko iskustvo, a vrlo iskrena preporuka da pozovete i poručite. Oseti(će)te razliku!

Jerry 2 Jerry 2: Poigravanje sa formama i aromama Sirevi Sirevi – bezbroj zadovoljstava Pasta fasta Pasta Fasta – paste za poneti Kaor Kaor: I crveno i crno