foto facebook 3 cover
PULS GRADA · gastro

Koncept Imun bara su osmislili dvoje arhitekata i jedan ekonomista, odlučnih da stvore mesto koje će se baviti razvojem zdravih recepata za život. Kao i uvek, nije stvar samo u tome šta na usta ulazi, već čitav životni pogled i filozofija, što se najbolje ogleda u prijatnoj i opuštenoj atmosferi.

Iako smešten u prometnoj Ulici vojvode Stepe, njegova unutrašnjost pruža potrebnu ušuškanost i izolaciju od gradske vreve, a posebno iznenađenje je baštica koja se volšebno otvara izlazom na zadnja vrata između voždovačkih zdanja.

IMUN zdrav bar
Vojvode Stepe 75
Beograd
064/1989-466
Pon - ned: 8:00 - 23:30

Sama ponuda zasniva se na ideji zdravih namirnica za svako doba dana, potrebu i raspoloženje, ali i na tome da se polako širi krug ljudi uključenih u proces, lokalnih snabdevača zdravim namirnicama, i da se zajedno edukuje i informiše o nezi zdravlja svakodnevnim navikama. Imun nudi listu pažljivo i dugo biranih i različitih voćnih smeša (smutija), ceđenog voća sa aromama nane, đumbira, kurkume i cimeta, balansiranih semenjem čie, lana ili moringe.

Ponudu kafe čini najfinija selekcija 100% arabike i dodataka od organskog ili bademovog mleka, tu je i veliki izbor čajeva, kao i zdrav i nutritivno bogat doručak od voća, koštunjavog voća, semenki i ovsenih pahuljica. A za popodnevno opuštanje, progleda se malo kroz prste te je u ponudi i pivo, naravno nefiltrirano i nepasterizovano. Gaziranih napitaka nema a pušenje je dozvoljeno samo na otvorenom, u bašti.

Lokal (32) Kafeterija Lokal: Mesto gde se uz kafu priča o kafi 12779194_936744779767073_4323191152975962704_o Pivnica Žirafa 23: Oaza piva i roštilja Čudni burgeri Ovo su najčudni burgeri na svetu Kuhinjski trikovi Trikovi koji će vam pomoći da postanete majstor u kuhinji