Pizza
PULS GRADA · gastro

Efektno proširen, Pizza Bar je duplirao postojeće kapacitete na istoj lokaciji, a na radost mnogih koji nisu baš uvek uspevali da nađu mesto na ovoj često sasvim ispunjenoj novobeogradskoj gastro destinaciji.

Pizza Bar, novo parče
Bulevar Mihajla Pupina 165v
Beograd
011/222-54-67
Radno vreme: 8:00 – 00:00

Originalni i maštoviti od samog početka, kreatori Pizza Bara i ovog puta su napravili sasvim drugačiju, a opet jednako prijatnu i toplu atmosferu i u novom delu. Svedena a intimna, sa puno prirodnih materijala i nesvakidašnjih detalja, nova celina povod je i za primamljiva proširenja i na meniju. Kao uvod u ovim hladnim danimaobavezno je da probate moćnu supu s lukom koja ima šmek baš kakav treba da bude, a nova je i mađarska gulaš supa.

U glavnom delu noviteti su nekoliko zanimljivih kombinacija s taljatelama, letos uvedena lazanja je postala jedno od najtraženijih jela, nove su i njoke s piletinom i vrganjima. Mesni deo fina je šetnja raznim meridijanima: od odličnog bifteka iz voka s brokolijem, preko junetine u indijskom sosu do pileće fajite kojoj parmezan daje neobičnu i hrsakvu notu.

U pizza segmentu na meni su ušla „zimska pojačanja“u vidu intenzivne Inverno kojoj barbeque sos dodaje magičnu notu i Pestorale u kombinaciji s kranjskom kobasicom. Salatni deo i dalje je bogat, a ovog puta probali smo izdašnu Parma salatu s pršutom, dve vrste paradajza i rukolom.

Desertni deo na novom meniju čuva letnji favorit „hiljadu listića“, atraktivno serviran u čaši, a tu je i neočekivano dobar „kockasto” prezentovan čoko oranž mus. Proširen i pojačan, Pizza Bar suvereno ostaje „our happy place”!

Balkan Cheese Festival Festival sireva sa Balkana u Mikser houseu Vino Top 10: Vina Srbije Ljubisa Intervju Ljubiša Stojaković: Nesvakidašnje gastro putovanje ginger Najbolje od azijske kuhinje: Novi Ginger · ·