Bizu sushi bar
PULS GRADA · gastro

Restoran koji smelo i kreativno, efektno i sofisticirano istražuje i prezentuje svetski gastro trend „surf & turf”, osvojio nas je u svakom detalju i pogledu. Kako je Bizu deo Sushi Box koncepta, ponuda sušija je inspirativna i inovativna, te je naš izbor od ukusnih maki rolls, preko fenomenalne crispy flower tune do gunkan sušija (tatar losos) i maxi roll beef (s biftekom i uljem od tartufa) bio savršeno zadovoljstvo.

Bizu
Andre Nikolića 1-3
Beograd
011/369-25-70
ponedeljak - subota 09-01h
nedelja 11-20h

Počelo je atraktivnim kuverom, krekeri sa crnim susamom i wasabi majonezom uz krastavac i šargarepu, i štapići sa susamom i premazom od sira i paprike, a nastavak vodi kroz magiju originalne japanske kuhinje. Miso i ramen supa, teriyaki i kushiyaki (ražnjići), niz zavodljivih suši varijacija, te odličan wok s lososom potvrđuju domete ovdašnje „open kitchen”.

Evropski/mesni/„turf” deo donosi kratku i efektnu selekciju mesnih delikatesa u kome su biftek, burger i organska piletina. U selekciji slatkiša ravnopravno su zastupljene slatke suši rolnice i tempura voće uz cheese cake, saher i tiramisu, a crème brule fino je zaokružio utisak. Mesto koje zaslužuje sve pohvale.

Grčka Zastave napravljene od tradicionalnih jela različitih zemalja Kineski restoran u bloku 70 Neutabanim stazama beogradskog gastro undergrounda: Reset i Kod Đane Pizza Internacionalna kuhinja: Pizza Bar, novo parče Balkan Cheese Festival Festival sireva sa Balkana u Mikser houseu · ·