Restoran "Kod mame"
PULS GRADA · gastro

Simpatičan i drugačiji koncept ponude kuvanih jela nalazi se na Novom Beogradu, u podnožju SC „11. april“, a pažnju privlači „smederevac“ ispred ulaza i šareni natpisi na izlogu. Kada uđete, dočekuje vas vrlo uredan i lepo sređen prostor u kome dominira vitrina sa velikim izborom sveže pripremljenih jela. Spremana tako da zaista imate utisak da su kuvana „kod mame“, ovdašnja jela su raznolika – od tradicionalnih (pasulj, sarmice, musaka), preko pastrmke ili lazanje, do finih malih eksperimenata poput odličnih nemačkih kari kobasica ili ovdašnje verzije girosa. Sva jela se pakuju u ambalažu za poneti, na porcije ili na grame, a možete ih probati i u samom lokalu ili maloj bašti ispred.

Kod mame
Tošin bunar 188a/lokal 5
Beograd
011 319 42 05
Pon - Sub: 07.00 - 20.00

U ponudi je nekoliko vrsta domaćih kolača, a specijalno tokom septembra za sve kupovine preko 500 dinara na poklon se dobija porcija sutlijaša. U svemu domaće i domaćinski, ovo je jedno od onih mesta koja su idealno rešenje za ukusan kuvan obrok i kad ste u prolazu ili na pauzi za ručak i kad ste kod kuće sami ili u društvu.

Restoran Košuta Restoran Košuta: Piknik u prirodi Crni burger Burger King u Japanu služi crni hamburger Koje pivo odgovara vašem ukusu i potrebama? Majstor za pivo: Radost svim pivopijama Great British Weekend GREAT British Weekend (#GBW2014) – festival britanske hrana i piva ·