kran
PULS GRADA · gastro

Konceptom i koncertnom aktivnošću drugačiji od drugih restorana na potezu Beton Hale, restoran-klub Kran zavređuje pažnju.

Prvi u nizu na beogradskoj gastro promenadi, Kran je neformalan i šarolik prostor prijatne atmosfere, koji posle 23 časa postaje mesto dobre r’n’r, jazz & fanki svirke.

Poveliki prostor restorana/kluba i bašta pružaju dovoljno povoda i za prepodnevnu kafu i za doručak, ali i za ozbiljan ručak ili večeru.

Kran
Karađorđeva 2-4, Beton Hala
Beograd
011/ 3282 059
Pon - ned: 10:00 - 1:00

Ono što smo probali pokazuje maštovitost na terenu barbecue, francuske i nacionalne kuhinje. Za zagrevanje zaduženi su mesareva daska (čvarci, kulen…) ili pak odlični pohovani kiseli krastavci. Sledeći korak može biti vrlo ukusan pileći pate sa tostom, supa sa lukom a za „light varijantu“ tu je odlična „Kran“ salata.

Glavnim delom trenutno dominira pauflek sa pireom od kukuruza, tu su i krilca i beef burger, a u najavi papci u saftu i još nekoliko iznenađenja. Slatki deo oslanja se na čokoladni mus i šne nokle, a izbor autentičnih koktela, dobra muzika i prijatna atmosfera mestu daju sasvim drugu dimenziju u odnosu na okolinu.

hrana za utehu Hrana za utehu: 10 novih recepata iz svih krajeva sveta škola malih kuvara Klub malih kuvara – kulinarska radionica za decu i roditelje Omiljena pekara Omiljena pekara – brz i dobar zalogaj Ukusi Francuske Gout de France 2015: Ukusi Francuske u 1000 restorana sveta