Mala fabrika ukusa
PULS GRADA · gastro

Od imena do prostrane bašte kakvom se može pohvaliti retko koji restoran, od simpatičnog menija do istinske dragocenosti kakva je ovdašnji degustacioni meni, Mala fabrika ukusa zapravo je mala fabrika sjajnih gastro trenutaka.

Mala fabrika ukusa
Nebojšina 49a
Beograd
011/243 57 27
ponedeljak-subota: od 9 do ponoći

Uspeli eksperimenti sa tečnim azotom, redefinicija nacionalne kuhinje, i sve to upakovano u savršen servis i seting, te tajming niza od nekoliko gangova, govori o maštovitosti i posebnosti kreativnog tima koji vodi ovo mesto. Meni je podeljen na dva dela: Tradicija, gde možete pronaći proverene favorite kao što su ćevapi, domaće pravljene kobasice, kolenica na podvarku i sarme; i Masta – jela koja predstavljaju inovativnije tumačenje srpske kuhinje.

Restoran je otvoren 2009, a vlasnici kažu su želeli da Mala fabrika ukusa postane „toplo, prijatno i udobno sklonište od užurbanog gradskog ritma, mesto za predah i ukusan zalogaj koga ste baš željni jer naš koncept je srpska tradicija oplemenjena savremenim dodirom…“

mala fabrika ukusa 2

Od uzbudljivog i nesvakidašnjeg, do toplog i tradicionalnog pročitanog na jedan nov način, ovo je mesto koje zaslužuje našu više nego toplu preporuku. Uživanje u proizvodima ove neobične fabrike je zagarantovano.

Mikser Design Food Novogodišnje izdanje Mikser Design Food marketa 9 Absinthe – hrabri zaokret ka azijskoj kuhinji Dokolica Dokolica – šarmantni bistro na Vračaru slow food 2 ABC slow food – pravo mesto za hedoniste