Pane e Vino
PULS GRADA · gastro

Jednako aktivan i na novoj lokaciji u okviru novog kompleksa West 65, restoran Pane e Vino i ovog proleća inspiraciju nalazi u šparglama pripremajući nekoliko zavodljivih specijaliteta. Tokom maja i sve do početka juna na meniju su salata sa šparglama i šitaki pečurkama sa spanaćem, medom i orasima, kao i špargle koje se serviraju sa mladim krompirom, san marzzano paradajzom, mladim kozjim sirom i mentom.

Pane e Vino
Omladinskih brigada 86a
Beograd
011 4065805

U odeljku pasta na meniju su vrlo ukusne penne primavera sa šparglama, piletinom i paprikom, a probali smo i odličan rižoto sa šparglom i dimljenim lososom. Ponudu meseca po promotivnim cenama zaokružuju pileći file Henessy sa suvim šljivama kao i svinjski file rolovan sa mocarelom, bosiljkom i paradajzom.

Svemu ovome dodajte pogled na raskošne vitrine, jednu sa desertima, a drugu sa pršutama i sirevima koje možete probati pre kupovine iimate zaista jedinstveno i svake pažnje vredno mesto na Novom Beogradu.

Reset Nova lokacija: Reset HomeMade Slatka prodavnica HomeMade Company Makaroni Radionica Fini: Mali slatki zalogaji Salon 5 Salon 5: Doživljaj unikatan, preporuka iskrena ·