_DSC5170_cover
PULS GRADA · gastro

Ping Pong PAUZA otvorio je svoja vrata u svet azijske rapsodije ukusa u samom centru grada. U Kini i Japanu se velika pažnja posvećuje ukusu, mirisu i boji jela, kao i tome kako će ono biti pripremljeno i posluženo. Tamo je kuvanje vrsta umetnosti.

Vođeni upravo ovom idejom uz mnogo ljubavi prema autentičnim zalogajima i egzotičnoj kuhinji i kulturi Azije, Ping Pong PAUZA posvećen je pripremanju hrane po drevnoj, tradicionalnoj recepturi sa originalnim začinima, ali uz prilagođavanje ukusima koji su nam poznati i koji nam prijaju. Njihova kuhinja predstavlja putovanje kroz slatko-slane predele sa ljutim i začinjenim raskrsnicama koji nas vode do azijskih ukusnih predela.

Ping Pong PAUZA
Kneza Miloša 25
Beograd
011/4073-339; 069/2634-167
Pon - pet: 10:00 - 23:00
Sub: 12:00 - 23:00
Ned: 13:00 - 21:30

Hrana nije samo svakodnevni ritual, već je povezana sa svakim prijatnim trenutkom života koji nam donosi zdravlje i ispunjenost. Današnji brz tempo života nas često primorava da to zaboravimo i tako biramo obroke koji nisu dovoljno zdravi i hranljivi. U Ping Pongu PAUZA to nije slučaj, tamo vas čeka brz, izbalansiran, ukusan i zdrav obrok.

Nova lokacija, novi ambijent, tradicionalna najukusnija hrana! Ne propustite šansu da za vreme ručka otputujete u Šangaj uz slasne zalogaje Kraljevske piletine ili da odletite u Japan na porciju neodoljivog sušija!

cover 5 koktel II deo 5 koktela inspirisanih poznatim ženama (II deo) CPI_9327_cover Celer: Nacionalna kuhinja u modernom stilu Coffee Room Home Made Coffee Room: Vaši momenti! cover 5 koktela I deo 5 koktela inspirisanih poznatim ženama (I deo) · · · · ·