pizza bar
PULS GRADA · gastro

Uvek svež i kreativan, Pizza Bar ostaje isti neprekidno se menjajući, i to vrlo ukusno, promišljeno i maštovito. Dosledno ostajući „our happy place“, konstantno gradeći koncept vrlo prijatnog mesta za sve uzraste i sve prilike od poslovnih do porodičnih, Pizza Bar tokom svake sezone osvežava ponudu novim jelima koja jesu fini i pomak i iskorak.

Pizza Bar
Bulevar Mihaila Pupina 165v
Beograd
011/ 2225467
Pon - ned: 8:00 - 24:00

U jutarnjem delu dana obavezno probajte više nego moćan kubanski sendvič sa svinjskim rebrima, čedar sirom i pančetom, a na sličnom tragu ne propustite da se tokom dana okrepite krem supom od čedar sira. Ukoliko ostanete na Meat street-u pažnji preporučujemo sjajan Chicken burger, kao i novitete: pašticadu i Turnedo u madera sosu.

U odeljku sa pastama probali smo više nego izdašnu pastu Prosciutto sa lingvinima, a za sledeći put spemamo se za Spicy Orange i Tartufi. Iako se čini da je prostor poigravanja sa pizzama sužen, nova Carbonara pizza, naravno u Chicago style opciji, upravo je suprotan dokaz, a poslastice su i dalje jedan od favorita Pizza Bara.

Po originalnim recepturama pripremljene, nove su liješke vafle potpuno savršene i dovoljne same po sebi, a možete ih konzumirati i u opciji sa sladoledom i javorovim sirupom ili sa kremom od sira i džemom od pomorandže. Fantastičan je i novi, „zimski“ berry crumble sa šumskim voćem, a skroz nova i Mango Chocolate Mash kombinacija. Jedno od onih mesta koje uvek prijatno iznenađuje i kojima se uvek i rado i vraćamo.

Pivopija Gourmet u pohodima: Gde na craft pivo? The Klemenca The Klemenca: Za sve mesoždere Keramika Miljenik u kuhinji: Savremena keramika Coffee Cake Bakery Coffee Cake Bakery – kafe i kolači za najveće sladokusce · ·