IMG_20180416_094339_115
PULS GRADA · gastro

Kada na jednom mestu pronađete gastro posvećenost i strast, entuzijazam i ljubav, onda ste pronašli jedan od onih kutaka koji pokazuju da je gastronomski duh ovog grada i dalje nemiran i lucidan. Upravo takav doživljaj nosimo iz nevelikog, ali beskrajno simapatičnog lokala na početku Hilandarske ulice, u kome je ništa manje simpatični Mario Frleta i vlasnik i prodavac i kreator i majstor za potpuno senzacionalne cinnamon rolls. I ne samo za njih.

Sasvim otvoren prostor, opremljen je jednostavno i tako da u svakom trenutku vidite šta Mario radi i kako priprema, a da se istovremeno osećate kao da ste svratili do dragog prijatelja, zapravo je pozornica na kojoj nastaju sjajne slatke i slane kreacije.

Re-Bon
Hilandarska 6
Beograd
061/233 47 54
Pon - pet: 9:00 - 20:00
Sub: 9:00 - 17:00

Ključ ponude su cinnamon rolls u fenomenalnoj izvedbi koju odlikuje znalački pripremljeno testo, naravno sa cimetom i maštovita punjenja. Ukoliko vas neodoljiv miris privuče ovom mestu, onda ste naišli u trenutku dok se peče čuvena Saher torta koja donosi autentičan ukus, podjednako kao i neobični Whoopi cakes sa limun kremom.

U prepodnevnim časovima ne propustite da probate magične sendviče gde se testo ručno mesi svako jutro, kao i za sve ostalo u ponudi. Poigravanje sezonskim voćem i povrćem, formama i oblicima, gastro istraživanje prožeto istinskom zaljubljenošću, sve je ovo deo slagalice koju uramljuje Mariov osmeh. Obavezna destinacija za sve gastronaute u ovom delu svemira.

ALX_5732 Lulu pekare: Krafin je stigao u Beograd page-cokolade-home-made Home Made Company: Ručno pravljene čokolade naslovna Ovako ne treba dizajnirati menije cover www.gotta.yotti.co Kako da ispijate popodnevni čaj kao pravi Englez · ·