STE_7827
PULS GRADA · gastro

Ukoliko želite da osetite čari tradicionalne kuhinje, ugostiteljstva i topline kojima su plenile kafane nekada, preporučujemo da posetite novootvoreni restoran nacionalne kuhinje Ružo rumena u Beogradu. Slatko i voda, kao gest dobrodošlice, tradicionalni mesni specijaliteti pripremljeni u kotliću, pastrmka sa taorskih vrela, kao i juneći repovi u saftu samo su neka od jela koja će vas oboriti s nogu. Pored uživanja u hrani koju priprema kulinarska diva poznata kao Katy the Cook, prijatno osoblje i moderan ambijent neće vas ostaviti ravnodušnim.

U ovom restoranu, prema rečima Katarine Samardžić poznatije kao Katy the Cook, gostima žele da ponude ukusne kulinarske specijalitete koji će ih podsetiti na neka prošla vremena. U posao unose toplinu koju je većina restorana izgubila.

Ružo rumena
Ive Lole Ribara 164, Železnik
Beograd
066/889-70-30

Posebna pažnja posvećuje se pripremi jelovnika i izboru namirnica, kao i ugođaju koji restoran nudi. Pored tradicionalnih specijaliteta sa roštilja, sača i kotlića, restoran Ružo rumena misli i na goste koji poste tako da svakog petka za njih imaju spreman i posni meni. Ovo je idealna destinacija i za poslovni i za porodični ručak. Kada osetite čari ugođaja koji nudi ovaj restoran, povratak je zagarantovan.

BeFunky-collage Zaslađivači nam pomažu u održavanju željene telesne mase photo-1518057111178-44a106bad636 Kada je idealno vreme za prvu kafu? ptroz Predstavljen revolucionarni burger na biljnoj bazi IMG_2987 Home Made Shop: Savršen slatki kutak na još jednoj lokaciji u Beogradu · ·