Salon de Thé by Small Tree
PULS GRADA · gastro

Prijatno mesto u neposrednoj blizini Slavije, donosi posebnu dimenziju uživanja u ispijanju čaja. Priča koja nam je poznata iz tržnog centra Ušće (Small Tree) kao kutak gde možete kupiti čajeve raznih aroma i porekla, sada ima svoj nastavak u prostoru u kome je svaki detalj posvećen užitku i doživljaju ispijanja čaja. Veliki broj vrsta čajeva izložen je u staklenim posudama s kojima vas upoznaje veoma stručno osoblje.

Probali smo i osetili Bora Bora (suvo grožđe, bobice zove, papaja, jabuka, organski hibiskus, crna ribizla, suncokret, različak, malina, jagoda) i Stranac u noći (zeleni čaj Sencha i China Jasmine, suvo grožđe, pupoljak ruže, jagoda, cvet jasmina, kupina, malina, borovnica, crvena ribizla) koji donose poseban ugođaj i raskošnu simfoniju ukusa, uz specijalan ritual serviranja s malim satom pored koji obaveštava kad je čaj spreman za ispijanje.

Salon de Thé by Small Tree
Svetog Save 12
Beograd
011/3820-466

Slatko društvo pružaju makaronsi i sveže krempite, a muzika koja ispunjava prostor stiže s gramofonskih ploča, kao nekad… U Salonu čaja sve čajeve možete kupiti i „na meru“, uz detaljan opis i objašnjenje za sastav, poreklo i način pripreme.

Ovo je mesto koje potpuno izmešta iz gradske vreve, donoseći sasvim osoben način prepuštanja i uživanja, a može biti zgodno za sva druženja i sastanke, od ličnih do poslovnih. Zato, otvorite sva čula i nađite svoju šolju čaja.

Doza Doza kafé: Hedonizam na blokovski način Brza hrana posle pijane noći Top 5: Brza hrana posle pijanstva Orfelin vina Orfelin – nova vina iz Vinarije Kovačević Burger Bar BG Burger Bar – novo mesto za ljubitelje dobrih burgera