10928854_899706170081968_6952452895860380701_n
PULS GRADA · gastro

Neobično a prepoznatljivo ime na prometnoj lokaciji na Vračaru pravo je mesto za sve ljubitelje dobrog roštilja u raznim izdanjima.

Originalne recepture koje sežu do početka prošlog veka kada je ćevape baš ovakve recepture kreirao Trajko Mihajlović zvani Talimat uz dosledno insistiranje na kvalitetu mesa, čine da je ovdašnja ponuda i sveža i sočna i vrlo ubedljiva.

Naravno ćevapi su „obavezni“ za svako doba dana i večeri, bilo kao uvod ili kao deo ručka/večere, u osnovnoj verziji, na kajmaku ili u formi pljeskavice (ista receptura za meso), a preporuka su i vrlo dobre roštilj kobasice.

Talimat Vračar
Cara Nikolaja Drugog 56-60
Beograd
011/ 344 11 52
Pon - ned: 8:00 - 23:30

Jedan od noviteta je i biftek efektno serviran na dasci sa grilovanim povrćem, a primamljiv zaokret Talimat pravi kroz pikantno-slatka krilca sa biberom i medom kao i zavodljiva rebarca, dok su za zaslađivanje „zadužene“ ledene kocke. Jednom rečju: meso… jednostavno i veoma ukusno.

Modna varjača kao Tejlor Svift Modna varjača: Šta voli da jede Tejlor Svift? Capture-mho7uyeqfxzomvxr2m4x67br5kr092a4svggbti5xk Božićni trg: Hotel Radisson Blu Old Mill organizuje feštu za Beograđane 10547363_680581518704547_582879343029424754_o Pizza Outlet – nova picerija koju ne smete zaobići ·