Thai Time
PULS GRADA · gastro

Praktično u svakom segmentu, od hrane do ambijenta, od umetničkog dela na zidu bašte, enterijera koji skladno funkcioniše kroz tri celine do velike bašte idealne i za prepodne i za duboku noć, od thai do raznih svetskih ukusa i uticaja, ovde i sada fuzija itekako dobro funkcioniše. Posle nekoliko lokacija, Thai Time se najzad našao na mestu koje spaja sva interesovanja i kreativne domete tima koji ga vodi, a to je Vračar, prostor nekada popularnog resorana “Violeta kućo stara”.

Thai Time & Fusion House
Topolska 4
Beograd
069 222 15 56

Dodavši Fusion House deo na postojeći reprezentativan presek tajlandske kuhinje, dobijena je vrlo interesantna gastro destinacija otvorena za razne ukuse i sva čula. Od originalne Tom Yum supe, sjajnih money bags & BBQ svinjske lepinjice za početak, benedikt jaja i palačinki sa rikotom za doručak, preko marokanskog tažina, Nicoise salate i losos filea u lisnatom testu sa šitake krem sosom u glavnom delu sa jedne, odnosno do karija i pad thai varijacija sa druge strane, imate senzacionalan gastro doživljaj.

Thai Time & Fusion HouseOtvori galeriju

Zaokružuje ga maštovit set dezerata, a dodajte mu ljubazno osoblje koje ume da provede svim segmentima menija, promišljenu vinsku kartu, dobar izbor muzike i večernji klupski doživljaj, imate zaista puno povoda i motiva da proverite kako sva ova fuzija funkcioniše. Sasvim nov senzibilitet koji daje novu dimenziju (beo)gradskom gastro i ne samo gastro doživljaju.

Podrum novi Podrum novi: Nova vinska i gastro priča na Novom Beogradu 10724225_809650869089859_1603382226_ntertertert Doručak na Instagramu: Voda ide na usta od ranog jutra Baštino Baštino: Potpuno jedinstvena bašta Brewdog Brewdog hotel: Pivo na točenje u svakoj sobi ·