The Klemenca
PULS GRADA · gastro

Još jedan nov i drugačiji koncept „fast food“-a otvoren je nedavno na Vračaru. Nalik na „Bordejnovske“ mesne avanture na raznim svetskim destinacijama, sada i u Beogradu možete probati autentične specijalitete čiji je osnov kvalitetno, „čisto“ meso, u ovom slučaju svinjska plećka ili but, odnoso juneća rozbratna.

The Klemenca
Sokolska 7
Beograd
011/ 2439051
10:00-22:00

Pet verzija sendviča od kojih smo probali moćan „Kubano tost“ sa plećkom, efektno serviranje u korpici, u respektabilnoj količini i za najhrabrije gurmane, donose odličan gastro užitak u kome je odlično pripremljeno meso u centru pažnje, uz priloge: šunka, pirotski kačkavalj, krastavčići i senf. Nekoliko vrsta piva (Porter, Kruger, Erdinger…) i gaziranih napitaka su neophodna pratnja, a sve možete konzumirati u simpatičnom nevelikom lokalu (nadomak „gradić Pejtona“) ili poneti… Obavezna destinacija za sve ljubitelje mesa.

Keramika Miljenik u kuhinji: Savremena keramika Coffee Cake Bakery Coffee Cake Bakery – kafe i kolači za najveće sladokusce Restorani i društvene mreže Restorani i društvene mreže Rakija fest Osmi Rakija Fest u subotu u Mikser Houseu