Tranzit bar
PULS GRADA · gastro

Ključna gradska lokacija (Savamala) odnedavno na svojoj mapi ima restoran-bar-klub koji moderno i vešto spaja i ukršta gastro-klupski doživljaj. Smešten u rustično–moderan ambijent, sa minimalističkim intervencijama u enterijeru, Tranzit Bar kreće sa radom od 17h, osim ponedeljkom kada ne rade, i vodi vas na uzbudljivu gastro šetnju kroz koncept late-night restorana.

Tranzit bar
Braće Krsmanović 8
Beograd
065 8726948
Utorak - nedelja: od 17 časova

Na meniju: inspiracija sa raznih meridijana, poigravanje ukusima i formama, istovremeno zagrevanje za večernji provod i zagrevanje čula u potrazi za novim doživljaljima. I nešto sasvim posebno: dim sum! U dve verzije, sa piletinom i gamborima, damplingsi posluženi u originalnim posudama, omiljeni i rado viđeni na jelovnicima na svim kontinentima, konačno su dostupni u Beogradu.

Osim njih, koje neizostavno morate probati, na početku menija su tempure i samose, karpaćo twist i blini sa lososom (sa pestom i klicama dajkon rotkve), spring rolls i tapasi. Zatim slede urban ribs (zapečena rebra sa pestom od rukole) i sveprisutan burger, efektan bakalar u pergamentu i pačje grudi, a za kraj crème brule i mille foglie. Moderno u svakom pogledu, ovo je mesto koje prati intenzivan ritam grada i gastronomski i atmosferom i dobrim provodom.

Berliner Berliner: Hit mesto za pivopije El Gato Negro El Gato Negro: Gastro latino doživljaj Gozba Gozba: Najlepše veče u sezoni Tri zvezde sa severa Tri zvezde severnjače: Crtice sa jednog dobrog vinskog putovanja