Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Festival slatkiša u Knez Mihailovoj

AUTOR: CityMagazine 19 Sep, 2019
Festival slatkiša u Knez Mihailovoj

Šta je to što će od septembra ove godine povezivati najveće svetske metropole i Beograd? Najslađi događaj koji uskoro stiže! „Slatki“ festival humanitarnog karaktera pod nazivom Najslađi ukusi Beograda 2019 biće održan po prvi put u našem glavnom gradu.

Festival slatkih specijaliteta, čokolade, sladoleda i konditorskih proizvoda koji na jednom mestu okuplja najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova koji već decenijama pune rafove naših marketa održaće se u Knez Mihailovoj ulici, uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.

U festivalskoj ponudi, raznim degustacijama i radionicama, koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta, moći će da uživaju sve starosne kategorije, a pre svega naši najmlađi sugrađani, deca predškolskog i školskog uzrasta.

Najslađi ukusi Beograda 2019

Pored zabavno-edukativnog, festival će imati i humanitarni karakter. U saradnji sa izlagačima na kraju festivala, slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

Pozivamo vas da se zajedno igramo, smejemo i uživamo u najboljim poslasticama koje nas vraćaju u detinjstvo.

Knez Mihailova
21.Sep 2019
Knez Mihailova
Besplatno