Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Rolingstonsi su otvorili svoju prvu prodavnicu odeće u Londonu

AUTOR: CityMagazine 13 Sep, 2020
Rolingstonsi su otvorili svoju prvu prodavnicu odeće u Londonu

Fanovi grupe The Rolling Stones, ali i drugi, već decenijama nose odeću sa prepoznatljivim logotipom benda, isplaženim jezikom, koji je dizajnirao Džon Paše.

Bend je oduvek prodavao svoje majice na turnejama, a davao je i drugim brendovima licence za korišćenje njihovog imena i logotipa na svojim proizvodima. Pre nekog vremena, međutim, Rolinstonsi su odlučili da naprave svoju prodavnicu gde će ljudi moći da svrate i pazare svoj komad odeće sa prepoznatljivim jezikom, slikom članova benda ili naslovnicom albuma i singlova na poleđini.

Njihova prva radnja, pod nazivom RS No. 9 Carnaby, otvorena je 9. septembra u ulici Karnabi u londonskoj četvrti Soho. Njen enterijer je u potpunosti u znaku benda, pa se tako na podovima mogu pročitati tekstovi nekih od najvećih hitova Stonsa, na zidovima su okačeni plakati sa omotima albuma, a čini se da je prepoznatljivi crveni jezik gotovo sveprisutan.

U radnji, između ostalog, možete kupiti crvenu bomber jaknu za 110 funti, pamučnu masku za lice za 15 funti, pregršt kratkih majica, dukserica i kačketa, ali i priveske za ključeve, postere i trzalice. Na istom mestu su, naravno, dostupna i muzička izdanja Rolingstonsa.

Dobra vest za sve koji ne žive u Londonu je da se artikli iz radnje mogu nabaviti i online, i to OVDE.

Izvor: NME

Izvor fotografija: The Rolling Stones / Bravado / Press