Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Svakog meseca do 2.500 evra za najtalentovanije

AUTOR: CityMagazine 20 Feb, 2020
Svakog meseca do 2.500 evra za najtalentovanije

Predstavljen je novi društveno odgovorni projekat pod nazivom „Novo ime“, zahvaljujući kojem će veliki broj mladih talenata iz Srbije imati priliku da ostvari svoje snove. On je namenjen svima između 16 i 30 godina, sa prebivalištem u Srbiji, koji imaju izuzetan talenat iz oblasti nauke, kulture, umetnosti ili sporta.

Projekat „Novo ime“ je predstavljen kroz online platformu novoime.rs, zahvaljujući kojoj mladi talenti iz svih krajeva Srbije imaju priliku da predstave svetu svoja znanja i veštine, i na taj način osvoje naklonost i glasove publike, ali i vredne novčane nagrade koje će njihove snove pretvoriti u stvarnost. Ovaj projekat će trajati do kraja godine, i svakog meseca biće izglasan po jedan pobednik, koji će imati priliku da unapredi svoj talenat i ostvari svoje snove i ambicije novčanim iznosom do 2.500 evra.

Pored novčane nagrade, ovo je sjajna prilika za sve mlade ljude da dobiju publicitet i da njihovo ime zaista postane poznato. Dovoljna je originalna i izvodljiva zamisao koja će se pojaviti na ovoj platformi. Svaki ciklus prijave traje do 15. u mesecu, a do sada je već izabran jedan od ukupno 10 dobitnika.

„Projekat ‘Novo ime’ u potpunosti podržava kompanija Novomatic, koja godinama nesebično pruža podršku mladim, uspešnim ljudima, stručnjacima i talentima iz različitih društvenih sfera, i pomaže brojne humanitarne aktivnosti i događaje. Tako smo se i mi, kao deo te velike i uspešne porodice, odlučili da projektom ‘Novo ime’ pružimo priliku mladima u Srbiji da predstave neki svoj talenat, otkriju ga svetu i budu nagrađeni za to“, istakao je Jovo Zagorac, direktor kompanije Novomatic.

Ako imaš između 16 i 30 godina i živiš na teritoriji Srbije, poseduješ talenat iz oblasti nauke, kulture, umetnosti ili sporta i ne bojiš se da ga podeliš sa svetom kako bi ostvario svoje snove, onda je ovaj projekat baš za tebe! Prijavi se na www.novoime.rs.

Naslovna fotografija: Unsplash