Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
A kakva je vaša profilna fotografija?

Ako će išta spasiti ovaj korumpirani svet onda je to humor. On stvarno jeste preko potreban melem za dušu, pogotovu u eri kada je plasiranje lažne slike o sebi postala svakodnevica. Nego, kakva je vaša profilna fotka na Facebooku, i da li imate dovoljno zanosnih slika na Instagramu? Ako ne, evo fotografija dama koje vam mogu poslužiti kao inspiracija. One su mogle dobro da se našale na svoj račun, pa probajte i vi.

Tona šminke, nameštena frizura, detaljno razrađeno svetlo, poziranje do besvesti, fotografski trikovi, filteri i magija Photoshopa – sve su to postali alati koji pomažu kako bi osoba izgledala što bolje na fotografiji. A onda tu istu osobu vidite uživo i zapitate se da li je to uopšte ona. Zato su Ruskinje odlučile da stave tačku na pretenciozna glumatanja, i počele da se slikaju na glupavim lokacijama, u čudnim situacijama, i bez potrebe da uvek izgledaju besprekorno.

Seski bikini fotografija na sred ulice u bari..? Što da ne! A u galeriji ćete videti još mnogo toga, u najmanju ruku, inspirativnog.