Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Džejson Stejtam i Konor Mekgregor su učestvovali u novom internet izazovu

AUTOR: CityMagazine 06 Jul, 2019

Za izazov vam je potrebna jedna flaša sa čepom koji se zavrće. Kada je imate pored sebe, poželjno je da malo odvrnete njen čep. Trik koji se traži od vas je da ga do kraja odvrnete vrhovima prstiju vašeg stopala i da to uradite uz pomoć udarca nogom iz okreta! Složićete se da ovo ne zvuči baš lako, ali su neki poznati muškarci ipak pronašli način da savladaju ovaj izazov.

Sve je počelo sa kratkim Instagram klipom Erola Hjua, dizajnera brenda ACRONYM, u kome on pokazuje svoju veštinu otvaranja flaše nogama. Sledeći na redu je bio Meks Holovej, UFC šampion u pero lakoj kategoriji, a on je nominovao muzičara Džona Mejera koji se takođe nije obrukao.

Priliku da se pokaže je onda dobio Džejson Stejtam, zvezda filma Paklene ulice – Hobs i Šo i glumac koji je već dosta puta u filmovima prezentovao svoj talenat za borilačke veštine. Stejtam, naravno, nije razočarao. Ispod Instagram klipa svog besprekornog udarca nogom iz okreta on je pozvao reditelja Gaja Ričija i MMA borca Džejmsa Muntasrija da se pridruže #bottlecapchallenge izazovu.

Obojici je pošlo za rukom (ili u ovom slučaju nogom) da otvore flašu, a onda se izazovu odazvao i Konor Mekgregor. Za razliku od ostalih učesnika izazova, on je iskoristio ovu priliku da ispromoviše svoj brend viskija, ali i da pozove Flojda Mejvedera da pokaže šta zna. Čisto sumnjamo da će ovaj talentovani bokser pristati na izazov. Ipak je on ekspert za udaranje pesnicama, a ne nogama, ali viđali smo i čudnije stvari.

#bottlecapchallenge nije rezervisan isključivo za poznate ličnosti pa ste više nego dobrodošli da se pridružite ovom izazovu i demonstrirate svoju veštinu ovakvog nekonvencionalnog otvaranja flaše.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Najplaćenije glumice u 2019. godini

Prethodne godine, titulu najplaćenije glumice na svetu ponela je Skarlet Johanson. No, ove godine situacija je malo drugačija...

Rivalstva među poznatim rođacima kroz istoriju

Samo zato što ste u srodstvu sa nekim, to ne znači nužno da morate i da ih volite i sa…

Glumci i njihovi dubleri: Sličnost je neverovatna

Iako pažljivo gledamo film, teško je primetiti da li akrobacije izvodi pravi glumac ili njegov dubler. Fascinantno je da dve…

Od građevinara do influensera

Otpratite sve sa Instagrama. Samo jedan profil će vam biti dovoljan. To je nalog jednog influensera koga poštovaoci opisuju kao…