Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Jaje prestiglo Kajli Džener u trci za najpopularniji post na Instagramu

AUTOR: CityMagazine 15 Jan, 2019
Jaje prestiglo Kajli Džener u trci za najpopularniji post na Instagramu

Verovatno se pitate da li ima nešto specijalno u vezi sa ovim jajetom. Da li ga možda drži neka druga poznata ličnost ili je možda oblepljeno dijamantima? Ništa od toga! U pitanju je najobičnije jaje kakvo verovatno sada imate u svom frižideru.

Slika jajeta je objavljena na profilu @world_record_egg, čiji je vlasnik po njenom objavljivanju 4. januara napisao: „Hajde da zajedno postavimo svetski rekord za najviše lajkova za jedan post i prestignemo Kajli Džener. Možemo mi to!“

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/?utm_source=ig_embed

U nedelju je ovaj post i zvanično postao najpopularniji na Instagramu, tako da će Kajli morati da se zadovolji drugim mestom. Podsećamo vas, prethodni rekorder je bila njena slika sa njenom upravo rođenom ćerkicom Stormi Vebster koju je lajkovalo malo više od 18 miliona profila.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Za sada se još uvek ne zna ko je otvorio profil @world_record_egg, osim da je on član „bande jaja“. On je takođe izjavio da je „sada na redu druga faza i da je ovo samo početak“. Kajli Džener, sa svoje strane, nije ostala dužna jajetu pa je na svom profilu objavila sledeći post na kome se obračunava sa njime:

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Šta reći na kraju, osim da je svet krenuo u zaista šašavom smeru.