Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

YouTube razmišlja o prebacivanju celog dečjeg sadržaja na YouTube Kids

AUTOR: CityMagazine 15 Jul, 2019

Druga opcija o kojoj se raspravlja podrazumeva potpuno isključivanje preporučenih video zapisa sa automatskom reprodukcijom na dečjem sadržaju. To je sistem koji gledaoce vodi od naizgled bezopasnog videa do ekstremnih sadržaja i teorija zavere.

Ove promene bi bile ogromne za YouTube. Isključivanje algoritma za preporuku za decu bio bi problem i strukture same platforme, a ne samo sadržaja. Takođe, ova promena bi potencijalno mogla da utiče i na prihode, budući da bi veliki broj video zapisa bio uklonjen sa platforme, daleko od YouTube oglašivača.

2018. godine, platforma YouTube Kids je dodala kontrole koje omogućavaju roditeljima da ručno izaberu kanale i kreatore koje će njihova deca moći da gledaju. Takođe je dodato više ljudskih moderatora za uklanjanje štetnog sadržaja.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

I Maraja Keri se pridružila novom internet izazovu

Najnovijem popularnom izazovu poznatom kao #bottlecapchallenge pridružila se i pevačica Maraja Keri. Međutim, za razliku od velikog broja poznatih muškaraca…

Forbs lista: Ona je najplaćenija poznata ličnost u 2019. godini

Prema godišnjoj Forbsovoj listi, Tejlor Svift je najplaćenija zvezda na svetu u 2019. godini, nakon što je u protekloj godini…

Objavljene prve fotografije sa krštenja malog Arčija

Prve fotografije sa krštenja Arčija Harisona Mauntbatena Vindzora, objavljene su na zvaničnoj Instagram strani vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Princ Džordž uči da govori ovaj jezik (a nije ni nemački ni francuski)

Kao treći u redu za britanski tron, princ Džordž je dečak mnogih talenata. Ponekad ume da izvede neki nestašluk, čak…