Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li se sećate ovih poznatih parova iz ’90-ih?

AUTOR: CityMagazine 27 Nov, 2019
Da li se sećate ovih poznatih parova iz ’90-ih?

I pre pojave interneta u većem delu sveta, ljudi su bili opsednuti životima poznatih ličnosti. Oni su čitali o njima u novinama i magazinima, gledali ih u filmovima i emisijama na televiziji i razmenjivali tračeve o njima sa svojim najboljim prijateljima.

Kao i danas, i ’90-ih su u fokusu mnogih vesti o poznatim ličnostima bile njihove ljubavne veze sa drugim ljudima iz istog miljea. Ako ste zaboravili na sve poznate parove koji su zaokupljivali našu pažnju tokom poslednje decenije 20. veka, mi smo tu da vas podsetimo na neke od njih.

Džoni Dep i Kejt Mos

Foto: Barry King/WireImage

Poznati glumac i slavna manekenka su bili zajedno četiri godine. Njihova veza je navodno prekinuta zbog Džonijevih naglih promena raspoloženja.

Bred Pit i Gvinet Paltrou

Foto: Dominique CHARRIAU / Gamma-Rapho / Getty Images  

Bred i Gvinet su zajedno glumili u hit trileru Sedam. Oni su bili u vezi od 1994. do 1997. Za vreme tog perioda mediji su pratili svaki njihov korak. Na kraju su se i verili, ali se njihova veza ipak završila raskidom.

Džastin Timberlejk i Britni Spirs

Foto: © East News

Kao velike pop zvezde i idoli tinejdžera širom sveta, bilo je prirodno da Britni i Džastin završe u vezi. Od 1999. do 2002. smo ih mogli videti zajedno u javnosti, a kada su se rastali, Džastin je objavio veliki hit Cry Me a River koji je bio inspirisan njihovim odnosom.

Brus Vilis i Demi Mur

Foto: AP Photo/Patric Picot

Ove holivudske zvezde su bile u braku tokom čitave dekade devedesetih. Zanimljivo je da su nakon razvoda i dalje ostali u dobrim odnosima, a Brus je čak prisustvovao venčanju Demi Mur i Eštona Kučera 2005. godine.

Kurt Kobejn i Kortni Lav

Foto: Vinnie Zuffante/Getty Images

Pevač grupe Nirvana i pevačica grupe Hole su bili najpoznatiji par u svetu rok muzike tokom devedesetih. Oboje su imali problema sa drogom, a Kurt je, nažalost, oduzeo sebi život 1994. i ostavio svoju ženu samu sa njihovom mladom ćerkom Frensis Bin.

Hju Grant i Elizabet Harli

Foto: © Shutterstock  

Hju Grant je bio najveća britanska filmska zvezda i nekrunisani kralj romantičnih komedija tokom devedesetih. Sa glumicom Elizabet Harli je bio u vezi od 1987. do 2000. godine. Oni su inače i danas veoma dobri prijatelji.

Vitni Hjuston i Bobi Braun

Foto: L. Cohen/WireImage

Vitni Hjuston je dominirala top listama tokom osamdesetih i devedesetih, a i njen tadašnji izabranik Bobi Braun se takođe veoma uspešno bavio popularnom muzikom. Problem je, međutim, bio što su oboje bili veoma temperamentne osobe koje su se i pored toga drogirale. Ipak, ostali su u braku do 2007. NJihov razvod, nažalost, nije spasio poznatu pevačicu od demona narkotika. Vitni je 11. februara 2012. pronađena mrtva u kadi svoje hotelske sobe.

Izvor: Bright Side