Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li se sećate ovih poznatih parova?

AUTOR: CityMagazine 13 May, 2019
Da li se sećate ovih poznatih parova?

Holivudske i muzičke zvezde malo toga mogu da čuvaju u tajnosti budući da su non-stop na „nišanu“ paparaca kojima je posao da ih svuda prate i dele njihove privatne trenutke sa širom javnošću. To posebno važi kada je u pitanju ljubavni život poznatih ličnosti.

Ipak, postoje neki parovi iz sveta šoubiznisa kojima je pošlo za rukom da izbegnu veliki publicitet i danas se jedva sećamo da su date osobe ikada bile zajedno. U narednim redovima ćemo vas vratiti nekoliko godina i decenija unazad kako bismo vas podsetili na poznate parove na koje ste potpuno zaboravili.

Rajan Gosling i Sandra Bulok

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Rajan i Sandra su se upoznali za vreme snimanja filma Ubistvo po stavkama (2002). Razlika u starosti između njih od šesnaest godina ih nije sprečila da se zaljube i budu u vezi skoro dve godine.

Džesika Bil i Kris Evans

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Foto: © Gregg DeGuire / Getty Images

Sigurni smo da, kao i mi, ne možete da se setite vremena kada je Džesika Bil bila sa nekim ko se ne zove Džastin Timberlejk, ali verovali ili ne, početkom 2000-ih, ona je čak pet godina izlazila sa Krisom Evansom. Zanimljivo je da su oni raskinuli nakon pojavljivanja u filmu London (2005) gde glume par koji isto na kraju priče prekida vezu.

Vinona Rajder i Met Dejmon

Foto: © Frank Trapper / Getty Images

Foto: © Frank Trapper / Getty Images

Zvezda serije Čudne stvari i filmski Džejson Born su krajem ’90-ih bili par godina u vezi. Upoznala ih je zajednička prijateljica Gvinet Paltrou, a Vinona je kasnije rekla da joj je drago što je još uvek u dobrim odnosima sa Metom i opisala ga kao „vrlo dobrog momka.“

Džulija Roberts i Lijam Nison

Foto: © Michael Collins / Warner Bros

Foto: © Michael Collins / Warner Bros

Džulija Roberts je imala svega devetnaest godina kada ju je šarmirao Lijam Nison, glumac koji je tada već zagazio u četvrtu deceniju života. Ona je raskinula vezu sa njim 1988. kada su oboje glumili u filmu Zadovoljstvo. Njih dvoje su, inače, bili još jednom zajedno na velikom platnu, i to u filmu Majkl Kolins iz 1996.

Leni Kravic i Nikol Kidman

Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com

Foto: Adam Nemser/startraksphoto.com

Poznati muzičar i prelepa glumica ne samo što su bili u vezi, već su se i verili 2003. godine. Mnogo godina kasnije Leni je u jednom intervjuu komentarisao prekid njihove veze rečima: „Ponekad stvari jednostavno ne fukcionišu“. Danas su u dobrim odnosima i povremeno se viđaju jer Lenijeva ćerka Zoi glumi zajedno sa Nikol u popularnoj seriji Nevine laži.