Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li ste znali da ove poznate ličnosti imaju blizanca?

AUTOR: CityMagazine 24 May, 2019

U ovom tekstu ćemo vam otkriti neke od takvih poznatih ličnosti, bilo da one imaju identičnog ili fraternalnog blizanca.

Vin Dizel i Pol Vinsent

Vin Dizel i Pol Vinsent

Vin Dizel i Pol Vinsent

Zvezda Paklenih ulica ima fraternalnog blizanca Pola Vinsenta. Oni nikada nisu upoznali svog biološkog oca. Majka Delora ih je odgajala zajedno sa očuhom Irvingom H. Vinsentom, koji je bio učitelj glume i menadžer pozorišta.

Žizel i Patriša Bundšen

Patriša i Žizel Bundšen

Patriša i Žizel Bundšen

Žizel ima čak pet rođenih sestara, ali je samo Patriša njen fraternalni blizanac. Ona je takođe u mladosti želela da postane manekenka, ali joj to nije pošlo za rukom, pa je na kraju morala da se zadovolji ulogom menadžerke svoje mnogo poznatije sestre.

Ešton i Majkl Kučer

Majkl i Ešton Kučer

Majkl i Ešton Kučer

Ešton i njegov brat Majkl su fraternalni blizanci. Ešton je rođen sa oko 4,5 kg, dok je Majkl imao jedva 2 kg. Tokom godina, Majkl je oboleo od cerebralne paralize i morao je da uradi transplataciju srca. Danas radi kao motivacioni govornik.

Skarlet i Hanter Johanson

Hanter i Skarlet Johanson

Hanter i Skarlet Johanson

Blizanci ne moraju puno da liče. Takav je slučaj sa Skarlet Johanson i njenim bratom Hanterom. On se inače često pojavljivao u sestrinim filmovima na početku njene karijere, ali se kasnije odlučio za rad u nevladinim i političkim organizacijama.

Rami i Sami Malek

Rami i Sami Malek

Rami i Sami Malek

Rami i Sami su identični blizanci. Rami je već neko vreme poznat glumac, posebno posle Oskarom nagrađene uloge Fredija Merkjurija u filmu Boemska rapsodija, dok je njegov brat zaposlen kao učitelj u Los Anđelesu.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Poznati parovi koji su se upoznali na sastanku…

Sigurno imate svoje mišljenje o sastancima na slepo. Neki ljudi ih vole, vole to uzbuđenje nepoznatog, dok kod drugih takvi…

Najpoznatije turističke destinacije: Realnost i slike sa Instagrama

Kada je u pitanju planiranje odmora, postoje brojni faktori koji dolaze u obzir pre nego što se odabere destinacija.

Poznati glumci kao žene uz pomoć novog Snapchat…

Društvena mreža Snapchat kojoj su mnogi predviđali propast je pronašla nov način da ostane relevantna. Naime, u okviru ove aplikacije…

Poznati i njihova deca u istim godinama života

Roditelji često upoređuju slike svoje dece sa svojim slikama iz mladosti. Ne iznenađuje činjenica da pronalaze velike sličnosti između svoje…