Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Điđi Hadid je sama redizajnirala enterijer svoga stana i tviteraši nisu baš oduševljeni

AUTOR: CityMagazine 31 Jul, 2020
Điđi Hadid je sama redizajnirala enterijer svoga stana i tviteraši nisu baš oduševljeni

Poznati supermodel Điđi Hadid nedavno je na Instagramu podelila fotografije svog renoviranog stana u Njujorku, čiji je enterijer ona sama dizajnirala.

„Provela sam celu prošlu godinu u dizajniranju svog stana iz snova. Naravno, sve je bilo završeno taman pred početak karantina. Sa uzbuđenjem čekam vreme koje ću moći da provedem u svim specijalnim kucima koje sam dizajnirala uz pomoć nekih od mojih omiljenih kreativaca“, napisala je Điđi u svojoj objavi na Instagramu.

Virtuelnu turu svog dvosobnog stana na Menhetnu Điđi je započela sa fotografijom dnevne sobe sa ugaonom garniturom u centru, čiji jastuci i dušeci imaju presvlake različitih boja i dezena. Na zidu sobe je okačena asimetrična šestougaona slika, dok se pored televizora iz nekog razloga nalazi drvena kofa u kojoj stoje stare skije.

Čini se da se u kuhinji ovog stana ništa ne uklapa. Ono što je posebno izazvalo nevericu tviteraša je drvena kadica puna kugli za bilijar, koja stoji na radnoj površini, ali i potpuno nepotrebni ormarići za testeninu.

Hodnik je ukrašen džinovskom žutom olovkom, dok su zidovi toaleta oblepljeni naslovnim stranama magazina Njujorker. Stepenice ka drugom spratu su posebna priča, budući da svaki od stepenika ima različiti tepiščić, a u spavaćoj sobi upada u oči odluka Điđi da joj lampe na stočićima pored kreveta budu posađene na knjige.

Ovaj u najmanju ruku eklektičan dizajn enterijera nije oduševio fanove poznatog supermodela na Tviteru. Jedan od njih je rekao da ga Điđin stan koji vredi blizu 6 miliona dolara podseća na jeftin studentski hostel. Drugi je sa očiglednim samozadovoljstvom konstatovao da „sve pare ovog sveta ne mogu kupiti dobar ukus“.

Šta vi mislite? Da li vam se dopada kako je Điđi Hadid uradila dizajn enterijera svog stana u Njujorku ili smatrate da bi trebalo da se drži svoje profesije?

Izvor: Design Taxi

Naslovna fotografija: Taylor Hill/Getty Images