Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Dženifer Aniston u 52. godini izgleda bolje nego ikad

AUTOR: CityMagazine 13 Feb, 2020
Dženifer Aniston u 52. godini izgleda bolje nego ikad

Pre ili kasnije, svi se suočavamo sa činjenicom da više ne izgledamo kao ranije. Ma koliko puta sebi ponovili „da su godine samo broj“, teško je ne očajavati kada svako jutro ugledamo svoje podočnjake u ogledalu. Sudeći prema novoj seriji fotografija u magazinu Interview, Dženifer Aniston očigledno nema ovaj problem.

Poznata glumica u svojoj 52. godini ne izgleda dan starije od Rejčel Grin, junakinje serije Prijatelji koju je Dženifer tumačila pre više od 15 godina. Mnogi korisnici Tvitera su u šali spekulisali da je ona u stvari deo genetskog eksperimenta koji sprečava starenje, a svoje oduševljenje njenim izgledom nisu krile ni druge poznate ličnosti.

Foto: Alique/Interview Magazine

Dru Berimor joj je na Tviteru poručila „da je lepa i spolja i iznutra“, a Riz Viterspun je napisala na svom profilu da Dženifer „uvek obara sa nogu“. Bivša koleginica iz Prijatelja, Kortni Koks, nije mogla da veruje kako Dženifer dobro izgleda i samo joj je rekla: „Mora da se šališ???“

Foto: Alique/Interview Magazine

Koja je onda njena tajna? Pa, zdrava ishrana očigledno ima neke veze s tim. Osim toga, Dženifer ima ličnog trenera, s kojim intenzivno vežba između svojih profesionalnih obaveza. Ona je takođe nedavno otkrila boks, koji joj pomaže da izgubi oko 600 kalorija za sat vremena treniranja.

Foto: Alique/Interview Magazine

Kompletan intervju Dženifer Aniston, iz koga su uzete ove fotografije, možete pročitati OVDE.

Izvor: Bored Panda

Izvor naslovne slike: Alique/Interview Magazine