Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Eva Mendes zna kako se stari sa stilom

AUTOR: CityMagazine 06 Feb, 2020
Eva Mendes zna kako se stari sa stilom

Živimo u svetu u kome se na starenje gleda sa strahom i podozrenjem, iako je to prirodan proces na koji ne možemo da utičemo. Žene su posebno izložene pritiscima da održe lepotu i mladalačku jedrinu, jer u suprotnom nailaze na osude i ružne komentare. Jedna od njih, koja ne krije svoje godine, jeste i Eva Mendes koja je doživela neprijatnost nakon naizgled bezazlene objave na Instagramu. O čemu je tačno reč, te kako je glumica odreagovala otkrijte u nastavku.

Naime, Eva je na pomenutoj društvenoj mreži postavila video nastao tokom obavljanja poslovnih obaveza. Tom prilikom fanovima je pokazala novu bob frizuru, koju je ukrasila modernim rajfom. Puno njenih pratilaca je sa oduševljenjem pohvalilo kako izgleda. Međutim, bilo je onih koji su rešili da joj pokvare raspoloženje komentarom da joj se godine vide na licu. U želji da se zauzme za sebe, ali i druge dame koje se bore sa terorom mladosti, glumica je odlučila da odgovori na prozivke.

https://www.instagram.com/p/B8CRaNFhnAL/

„Da, u pravu ste. Hvala Bogu da je tako, to znači da sam živa. Uskoro punim 46 godina, i zahvalna sam na tome što sam svaki dan sve starija. Verovatno ste želeli da mi pokvarite raspoloženje. Niste uspeli u tome. Naprotiv, zahvalna sam. Hvala što ste me podsetili da starim‟, zaključila je glumica. Na ovaj način želela je da pošalje jasnu poruku da treba uživati u svakom novom danu i iskustvu koje dolazi sa godinama, te da je uzaludno suprotstavljati se prirodi.

Nakon što je postavila ovaj komentar, pobrala je još više simpatija i komplimenata na račun stava i izgleda. Mi se pridružujemo aplauzu za iskrenost i solidarnost sa ženama širom sveta koje trpe posledice prevelikih društvenih očekivanja.

Izvor: Elle España

Fotografije za naslovni kolaž: Pinterest