Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Evo kako je Švarceneger čestitao Staloneu izlazak filma „Rambo: Do poslednje krvi“

AUTOR: CityMagazine 21 Sep, 2019
Evo kako je Švarceneger čestitao Staloneu izlazak filma „Rambo: Do poslednje krvi“

Ako ste fan Silvestera Stalonea, verovatno znate da je njegov novi film Rambo: Do poslednje krvi u četvrtak 19. septembra imao svoju premijeru. Poslednjih nedelja, popularni Slaj je na svom Instagram profilu objavljivao različite promotivne klipove vezane za film, a nedavno je podelio i jednu urnebesnu poruku njegovog prijatelja i velikog rivala među glumcima akcionih filmova, Arnolda Švarcengera.

Naime, bivši guverner Kalifornije se u svojoj video poruci našalio na račun Stalonea. On je svojim pratiocima pokazao uramljen nož koji je Stalone koristio za potrebe snimanja filma Rambo. Nož je imao i njegov potpis. Švarceneger, međutim, nije bio impresioniran veličinom ovog sečiva pa je nekoliko trenutaka kasnije izvadio svoj znatno veći nož, koji je koristio za vreme snimanja filma Predator.

Nakon ove šale u kojoj mu je pokazao čiji je veći (nož), Arni je Staloneu poželeo uspeh sa novim filmom. Slaj mu se zahvalio na svom Instagram profilu sa sledećim rečima: „Hvala ti puno veliki momče! Ti si dobar prijatelj i velika zvezda, ali moraš znati da će moj nož uvek biti oštriji od tvog!“

Izvor: Comicbook