Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Iznenađujući hobiji poznatih ličnosti

AUTOR: CityMagazine 20 Nov, 2020
Iznenađujući hobiji poznatih ličnosti

Kada nisu pred budnim okom javnosti, poznate ličnosti, kao i većina nas, slobodno vreme provode uživajući u svojim hobijima. Neki od njih vole da prave stvari, dok su drugi kolekcionari određene vrste predmeta.

Saznajte u narednim redovima koji su omiljeni hobiji sledećih popularnih individua iz sveta šou biznisa.

Džoni Dep

Zvezda filmskog serijala Pirati sa Kariba poseduje kolekciju retkih Barbika, koje su prodavane u ograničenim serijama. Mnoge od njih su napravljene po uzoru na poznate ličnosti. Dep, između ostalog, poseduje lutke Bijonse, Elvisa i Lindzi Lohan.

Andželina Džoli

Verovali ili ne, ova poznata glumica skuplja bodeže. Prvi od njih je dobila od majke kada je imala 11 godina, a svoju ljubav prema sečivima je prenela i na svog sina Medoksa.

Rajan Gosling

U jednoj sceni filma Lars ima devojku (2007), u kome Rajan Gosling ima glavnu ulogu, grupa starijih žena štrika. Na dan snimanja ove scene, Gosling je želeo da nauči kako se to radi pa je zamolio svoje koleginice iz filma da ga poduče štrikanju. Kasnije je priznao da se nikada nije osećao relaksiranije nego tog dana, zbog čega mu je štrikanje postalo novi hobi.

Bijonse

Bijonse u slobodno vreme uživa da pravi med. Popularna pevačica na svom imanju ima dve košnice, a ovaj hobi je izabrala kako bi pomogla svojim ćerkama u borbi sa alergijama. Med je, naime, poznat po svojim lekovitim svojstvima kada su alergije u pitanju.

Leonardo Dikaprio i Bred Pit

Leonardo Dikaprio i Bred Pit su postali dobri prijatelji za vreme snimanja filma Bilo jednom u Holivudu. Jedna stvar koja ih je povezala je i vajanje. Oni su koristili svoje slobodno vreme u pauzi snimanja da u Bredovoj kući zajedno prave umetnička dela.

Klaudia Šifer

Poznata nemačka manekenka je od malih nogu bila fascinirana paucima. Klaudija je u međuvremenu postala opčinjena i drugim insektima, a ona danas mnoge vrste ovih životinja ima u svojim insektarijumima, zajedno sa velikim enciklopedijama o njima.

Tom Henks

Tom Henks je pasionirani kolekcionar starih pisaćih mašina. On ih ima više od stotinu, a ponekad ih i koristi za pisanje svojih priča i sklapanje spiskova za kupovinu.

Izvor: Bright Side