Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Megan Markl novom fotografijom obeležila važan datum

AUTOR: CityMagazine 29 Nov, 2019
Megan Markl novom fotografijom obeležila važan datum

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pridržavaju se svojih pravila ponašanja, koja često prkose dvorskoj tradiciji. Jedan od običaja koji su uveli, jeste obljavljivanje porodičnih fotografija na Instagramu, u želji da obeleže značajne datume. Nešto ranije ovog meseca, par je postavio detalj, do sada čuvan od javnosti, sa krštenja naslednika Arčija. Povod je bio rođendan princa Čarlsa, dede mališana. Sada je Megan odlučila da pratioce podseti na svoje venčanje, i to na dan kada su Hari i ona podelili vest da su se verili, pre tačno 2 godine.

Najnovija fotografija sa venčanja, koju javnost do sada nije imala priliku da vidi, prikazuje nasmejane mladence koji sijaju od sreće. Ona je delo porodičnog fotografa Krisa Alertona. Megan u jednoj ruci drži bidermajer, dok drugom grli supruga oko struka. Pored ovog detalja sa venčanja, pratioci mogu da se dive još dvema fotografijama, jer je na njihovom zvaničnom Instagram nalogu objavljen kolaž.

Za protekle 2 godine, život ovog kraljevskog para promenio se iz korena. Naime, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa rešili su da se odvoje od vojvotkinje i vojvode od Kembridža i sviju svoje porodično gnezdo. Napustili su Kensington palatu i preselili se na imanje na kome su se zakleli na večnu ljubav, a 6. maja ove godine postali su roditelji dečaka Arčija. Pored najradosnijeg dana u životu, Megan će 2019. pamtiti i zbog rada na septembarskom izdanju magazina Vogue. Ona je bila gostujući urednik, te se našla u društvu odabranih nosioca promena u svetu. Izdanje je nosilo simboličan naslov Forces for Change.

Izvor: Vogue UK

Fotografije: Pinterest