Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Ovi poznati parovi nam vraćaju veru u pravu ljubav

AUTOR: CityMagazine 28 Jul, 2019
Ovi poznati parovi nam vraćaju veru u pravu ljubav

Predstavljamo vam neke od tih slavnih parova koji dokazuju da prava ljubav ipak postoji:

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Predstavljaju jednu od najpoznatijih slavnih porodica

Predstavljaju jednu od najpoznatijih slavnih porodica

Vil Smit se upoznao sa Džejdom Pinket 1994. godine kada je ona bila na audiciji za ulogu njegove devojke u seriji Princ iz Bel Era. Nije dobila ulogu, ali je postala njegova devojka u stvarnom životu 1995. godine, a supruga 1997. godine.

Oni su zajedno ukupno 23 godine i za to vreme uspeli su da zadrže svoj privatni život daleko od očiju javnosti, uprkos brojnim tračevima koji ih okružuju. Imaju dvoje dece koja se takođe često pojavljuju na crvenom tepihu.

Barak i Mišel Obama

Barak Obama i tada Mišel Robinson sreli su se 1989. godine u advokatskoj kancelariji gde je Mišel bila njegov mentor. To ih međutim nije sprečilo da izađu na sastanak. Venčali su se 1992. godine i imaju dve ćerke.

Tom Henks i Rita Vilson

Omiljeni par filmske industrije

Omiljeni par filmske industrije

62-godišnji glumci, Tom i Rita, predstavljaju jedan od omiljenijih parova filmske industrije. Njihova ljubavna priča počela je na setu ABC TV serije Bosom Buddies1981. godine. Venčali su se 1988. godine i još uvek su zaljubljeni i podržavaju jedno drugo.

Džon Ledžend i Krisi Tajgen

View this post on Instagram

Grammys 2008. 10 years ago. This tan!!! Lmao

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ovaj par se sreo na setu Ledžendovog muzičkog spota Stereo iz 2007. godine i od tada su zajedno. Venčali su se 2013. godine i sada imaju dvoje dece.

Meril Strip i Don Gamer

Venčali su se nakon samo 6 meseci veze

Venčali su se nakon samo 6 meseci veze

Sedamdesetogodišnja oskarovka Meril Strip udala se za ljubav svog života, vajara Dona Gamera, pre više od 40 godina. 1978. godine, nakon samo 6 meseci poznavanja, bračni par se venčao u dvorištu Merilinih roditelja.

Prijatelji i porodica bili su prilično skeptični u vezi sa njihovim brakom, ali više od 40 godina kasnije, par je i dalje zaljubljen i imaju četvoro dece.

Hju Džekmen i Debora Li Furnes

Jedan od najinspirativnijih parova Holivuda

Jedan od najinspirativnijih parova Holivuda

Hju Džekmen i njegova supruga Debora zajedno su već skoro 23 godine i još uvek su jedan od najinspirativnijih parova u Holivudu. Upoznali su se na setu televizijske serije Correlli 1995. godine i venčali se manje od godinu dana kasnije. Od tada su zajedno.

Džon Krasinski i Emili Blant

Nije bila ljubav na prvi pogled, ali se rodila velika ljubav

Nije bila ljubav na prvi pogled, ali se rodila velika ljubav

Britanska glumica Emili Blant i američki glumac i reditelj Džon Krasinski predstavljaju jedan od najprivlačnijih parova u Holivudu. Venčali su se 2010. godine, imaju 2 ćerke i žive u Bruklinu.