Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Zanimljive činjenice koje su poznati otkrili o sebi u trenucima iskrenosti

AUTOR: CityMagazine 07 Oct, 2019
Zanimljive činjenice koje su poznati otkrili o sebi u trenucima iskrenosti

Šta stvarno znate o svojim omiljenim glumcima i glumicama a da to nije nešto što može da se pročita u prosečnom tabloidu? Ok, svi smo upoznati sa njihovim vezama, honorarima i ispadima u javnosti, ali postoje neke stvari iz njihovog života koje su većini ljudi nepoznanica.

Interesantno je da ponekad baš sami glumci u trenucima iskrenosti otkrivaju javnosti detalje o sebi koji ih na određeni način spuštaju na zemlju i čine manje odvojenim od nas ostalih.

Kada saznate sledeće zanimljive činjenice o svojim omiljenim glumcima, sigurno ih više nećete gledati na isti način.

Morgan Frimen nosi skupe minđuše iz veoma neočekivanog razloga

Foto: © Now You See Me / Summit Entertainment

Poznati glumac je u jednom intervjuu rekao da uvek nosi minđuše koje su dovoljno vredne kako bi njima mogla da se plati sahrana u slučaju da umre među nepoznatim ljudima na drugom kraju sveta, daleko od svog doma i najbližih. Frimen je izjavio da su nekada mornari nosili vredne minđuše iz istog razloga.

Lijam Nison je bio profesor u srednjoj školi, ali je dobio otkaz zbog nasilničkog ponašanja

Foto: © The Other Man / Rainmark Films

Pre nego što se proslavio kao glumac, Nison je nekoliko godina bio zaposlen kao profesor u jednoj srednjoj školi. On je jednom prilikom zamolio svog petnaestogodišnjeg učenika da napusti učionicu zbog svog neprimerenog ponašanja. Kada je to čuo, neimenovani učenik je izvadio nož, što je nateralo Nisona da ga istog trenutka napadne i otme mu ga. Nažalost, Nisonovi nadređeni nisu videli ovo kao slučaj samoodbrane i dali su mu otkaz.

Hju Grant se četiri godine pretvarao da je svoj menadžer i tako je uštedeo značajnu svotu novca

Foto: © Florence Foster Jenkins / Paramount Pictures

U radio emisiji Hauarda Sterna, britanski glumac Hju Grant je priznao da četiri godine nije imao menadžera, već je sam glumio svog menadžera po imenu Džejms. On je napravio njegovu lažnu e-mail adresu, a kada je trebalo da se razgovara telefonom, Hju je namerno pričao sa škotskim naglaskom, koji je bio karakterističan za njegovog izmišljenog menadžera.

Hali Beri je svojevremeno uživala da komunicira sa nepoznatim ljudima preko interneta

Foto: © Cloud Atlas / Warner Bros.

Hali Beri je u intervjuu za BBC izjavila da je imala običaj da ode na internet platforme za komunikaciju i razgovara sa različitim ljudima. Prvobitno bi se predstavila kao neko drugi, ali bi posle nekoliko dana otkrila ko je u stvari. Zanimljivo je da joj niko nije verovao, a neki su joj čak rekli da ima psihičke probleme.

Nikolas Kejdž je kupio lobanju tiranosaurusa za koju se ispostavilo da je ukradena

Foto: © Stolen / Millennium Entertainment

Kejdž je 2007. na aukciji kupio lobanju tiranosaurusa za 276.000 dolara. Na istoj aukciji se našao i Leonardo DiKaprio, ali je on ponudio manju sumu. Na kraju, međutim, ispostavilo se da je lobanja ilegalnim tokovima stigla na aukciju pa je Kejdž bio prinuđen da je vrati vladi Mongolije, odakle je ukradena.

Izvor: Bright Side